search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 08:34
MENU CLOSE

Δημήτρης Κόκοτας: «Περιμένω να πάρει τον χρόνο του και να γυρίσει» λέει η αδερφή του (Video)

27.06.2024 14:09
dimitris-kokotas-new

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του «Γεώργιος Γεννηματάς» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας από τις 28 Μαρτίου 2024 μετά από το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια προβών του J2US, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σταθερή.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό, η αδερφή του, Έλλη Κόκοτα ενημέρωσε ότι τον βλέπει καθημερινά, του μιλά και περιμένει, όπως όλοι, την ημέρα που ο τραγουδιστής θα επανέλθει και θα επιστρέψει στο σπίτι του και στην οικογένειά του.

«Είναι σε μια σταθερή κατάσταση. Περιμένουμε κάθε μέρα να γίνει και καλύτερα. Εύχομαι τα καλύτερα, να γίνει γρήγορα καλά και να πάει σπίτι του ο άνθρωπος. Ο κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, ο καθένας παίρνει τον χρόνο του. Ο κάθε οργανισμός είναι αλλιώτικος. Δεν μπορώ να σας πω γιατί θα με πάρουν τα κλάματα… Περιμένω να γίνει καλά κι εγώ. να γυρίσει στην οικογένειά του, στο παιδί του, στη γυναίκα του. Αυτά είναι τα βασικότερα, το παιδί του και μετά είμαστε όλοι εμείς οι άλλοι. Δεν είμαι γιατρός. Πάω, τον βλέπω, του λέω όλα αυτά που είναι να του πω. Κάθε μέρα οι γιατροί εκεί κάτι κάνουν. Περιμένουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Περιμένω να πάρει τον χρόνο του και να γυρίσει.» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στον Άγιο Βλάσιο Βοιωτίας

Χανιά: Νεκρός 52χρονος άνδρας σε τροχαίο στο ΒΟΑΚ – Σε κρίσιμη κατάσταση η σύντροφός του

Φωτιά στην Ύδρα: Στο μικροσκόπιο των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. οι χειρισμοί Πυροσβεστικής και Λιμενικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 08:33