ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 12:59
MENU CLOSE

David Suchet: Ο εμβληματικός «Ηρακλής Πουαρό» επιστρέφει στην τηλεόραση (video)

27.06.2024 10:56

Ο εμβληματικός ηθοποιός Ντέιβιντ Σούσε (David Suchet) εξασφάλισε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά από αρκετά χρόνια, στη σειρά του Channel 5 «The Au Pair».

Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Λουντμίλα Μακόφσκι (Ludmilla Makowski) η οποία πραγματοποιεί το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε βρετανική παραγωγή και η Σάλι Μπρέτον (Sally Bretton) με τον Κένι Ντάουτι (Kenny Doughty).

Η σειρά «διεισδύει στην πολυπλοκότητα της οικογένειας, της εμπιστοσύνης και των κρυμμένων μυστικών με φόντο τη γραφική βρετανική ύπαιθρο», αναφέρει το Channel 5. Το σενάριο υπογράφουν οι Μάικλ Φουτ (Michael Foott) και Άντι Μπέιλις (Andy Bayliss), ενώ τη σκηνοθεσία η Ούνα Κίρνεϊ (Oonagh Kearney).

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του διάσημου ηθοποιού ήταν η μίνι παραγωγή του BBC, «Press» το 2018, ενώ δάνεισε την φωνή του στην δραματική σειρά «His Dark Materials».

Σύμφωνα με το Deadline, παράλληλα θα είναι επικεφαλής μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ με τίτλο «Travels with Agatha with Sir David Suchet», η οποία θα εξερευνήσει μέρη που επισκέφτηκε η Αγκάθα Κρίστι τη δεκαετία του ’20 από τον Καναδά, τη Χαβάη, τη Νότια Αφρική, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία και την ενέπνευσαν για τα λογοτεχνικά της αριστουργήματα.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του τελικού (Video)

BBC: Σημείο αναφοράς για ενημέρωση παγκοσμίως – Κορυφαία επιλογή ανάμεσα σε 50 site του κόσμου

Εφημερίδα Αυγή: Μπλόκο από την ιστοσελίδα και τα social media καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 12:58
Exit mobile version