search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 04:13
MENU CLOSE

Μπιλ Κομπς: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός, μια από τις μακροβιότερες παρουσίες του παγκόσμιου κινηματογράφου (Video)

27.06.2024 11:55
bill-cobbs-new

Την τελευταία του πνοή άφησε πλήρης ημερών, λίγο μετά τα 90ά γενέθλιά του, ο Μπιλ Κομπς το βράδυ της Τρίτης (26/6) στο σπίτι του στο Ρίβερσαϊντ στην Καλιφόρνια.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η οικογένειά του με μια ανάρτηση στα social media.

«Ο Μπιλ Κομπς γιόρτασε πρόσφατα και με χαρά τα 90ά γενέθλιά του περιτριγυρισμένος από αγαπημένα πρόσωπα. Ως οικογένεια παρηγορούμαστε γνωρίζοντας ότι ο Μπιλ έχει βρει την ειρήνη και την αιώνια ανάπαυση με τον Ουράνιο Πατέρα. Ζητάμε τις προσευχές και τα συλλυπητήριά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου» τόνισε, σε ανακοίνωση, ο αδερφός του.

Ποιος ήταν ο Μπιλ Κομπς

Γεννημένος στις 16 Ιουνίου 1934 στο Κλίβελαντ του Οχάιο, ο Μπιλ Κομπς ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός το 1974, κάνοντας το ντεμπούτο του στην ταινία «The Taking of Pelham One Two Three».

Έγινε ευρέως γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες «Bodyguard» με τη Γουίτνεϊ Χιούστον, «Νύχτα στο Μουσείο» και Demolition Man», ενώ έχει συμμετάσχει σε πάνω από 200 κινηματογραφικά φιλμ λαμβάνοντας συμμετοχή και σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα, όπως τα «The Michael Richards Show» και «The Others».

Υπήρξε μια από τις μακροβιότερες παρουσίες στο παγκόσμιο σινεμά.

Στη διάρκεια της καριέρας του, έλαβε υποψηφιότητα για το Daytime Emmy Award για τον ρόλο του στο «Michael Jackson: Searching for Neverland» (2017), ενώ έχει τιμηθεί με το βραβείο Lifetime Achievement Award από την Ένωση Αφροαμερικανών Κριτικών Κινηματογράφου (AAFCA) για τη διαρκή επίδρασή του στη βιομηχανία του θεάματος.

Διαβάστε επίσης:

Κρίση στη Μέση Ανατολή: Ο Λίβανος θα γυρίσει στη «λίθινη εποχή», απειλεί το Ισραήλ

ΗΠΑ: Σήμερα η πρώτη «μάχη» Μπάιντεν-Τραμπ – Οι διαφορές με τα παραδοσιακά ντιμπέιτ

Βολιβία: Χειροπέδες στον πραξικοπηματία στρατηγό Σούνιγα – «Ευχαριστώ τον λαό», το μήνυμα του προέδρου Άρσε (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 03:31