search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 12:33
MENU CLOSE

Μπεν Άφλεκ: Τι του είπε ο παιδικός του φίλος Ματ Ντέιμον πριν τον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ

27.06.2024 19:22
affleck – damon – Jlo- new

Μια αποκάλυψη έκανε η Daily Mail για τον Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Λόπεζ και αυτή δεν είναι άλλη από την αυστηρή προειδοποίηση που φέρεται να έκανε στον ηθοποιό ο κολλητός του φίλος Ματ Ντέιμον λίγο πριν παντρευτεί τη Λατίνα σταρ.

Ο Ματ Ντέιμον προειδοποίησε τον Μπεν Άφλεκ για την επανασύνδεση με την Τζένιφερ Λόπεζ πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τους, σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες που επικαλείται η Daily Mail, οι οποίες υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός προσπαθεί απεγνωσμένα να σταματήσει τον καλύτερο φίλο του και πρώην αλκοολικό από το να υποτροπιάσει εν μέσω αυξανόμενων εικασιών σχετικά με την κατάσταση του γάμου του.

Το φαινομενικά ταλαιπωρημένο ζευγάρι προκάλεσε για πρώτη φορά ανησυχίες αφού πέρασε πάνω από ένα μήνα χωρίς να φωτογραφηθεί μαζί, με τις μεταγενέστερες εικόνες του Άφλεκ, 51 ετών, χωρίς τη βέρα του και της Λόπεζ, 54 ετών, να κάνει σόλο διακοπές στην Ιταλία τροφοδοτώντας περαιτέρω τις εικασίες.

Τι είπε ο Ματ Ντέιμον στον Μπεν Άφλεκ

Ο Ντέιμον, 53 ετών, φέρεται να συμβούλεψε τον Άφλεκ να «επικεντρωθεί στη δουλειά του», ώστε να μη χάσει από τα μάτια του τους επαγγελματικούς του στόχους εν μέσω της υποτιθέμενης αναταραχής σε αυτόν τον γάμο.

«Ο Ματ προσπάθησε να προειδοποιήσει τον Μπεν όταν τα ξαναβρήκε με την JLo ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί», δήλωσε ένας πληροφοριοδότης στην DailyMail.com. «Ο Ματ ήταν εκεί για να βοηθήσει τον Μπεν να συνέλθει μετά τον πρώτο τους χωρισμό και ένιωθε ότι αυτό θα συνέβαινε ξανά».

Ο Άφλεκ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τη γνώμη των φίλων του χάρη στο γεγονός ότι ο Ντέιμον απολαμβάνει έναν αγαπημένο γάμο με τη σύζυγό του Luciana Barroso για πάνω από 18 χρόνια. «Ο Ματ έχει έναν επιτυχημένο γάμο για χρόνια και ο Μπεν πάντα το θαύμαζε αυτό», συνέχισαν οι πηγές της Daily Mail.

Ο Ντέιμον και ο Άφλεκ είναι φίλοι από την παιδική τους ηλικία και έγραψαν το βραβευμένο με Όσκαρ σενάριο για την ταινία Good Will Hunting. Τα τελευταία χρόνια ίδρυσαν την Artists Equity, μια εταιρεία παραγωγής. Η πηγή συνέχισε: «Καθώς τα πράγματα άρχισαν να καταρρέουν, ο Ματ είπε στον Μπεν ότι υποστηρίζει όποια επιλογή κι αν κάνει, αλλά θέλει να μπει στο παιχνίδι και να επικεντρωθεί στη δουλειά του».

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Παππά: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που δέχεται επίθεση για μια θέση πάρκινγκ στη Γλυφάδα

Έλτον Τζον: Το βίντεο που δημοσίευσε από την περσινή του συναυλία στο Γκλαστονμπερι (Video)

Μέριλιν Μονρόε: Ιστορικό μνημείο χαρακτηρίστηκε το τελευταίο σπίτι της (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 12:32