search
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 14:46
MENU CLOSE

Μπαχάμες – Ελλάδα 75-102: Άνετη επικράτηση της εθνικής ομάδας στο τελευταίο φιλικό πριν το Προολυμπιακό – Απολαυστικός ο Γιάννης!

27.06.2024 22:03
ethniki-new

Η Ελλάδα ήταν επιβλητική για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, καθώς διέλυσε τις Μπαχάμες με 102-75 και κατέκτησε το Τουρνουά Ακρόπολις με 2/2 νίκες, δείχνοντας έτοιμη πριν το Προολυμπιακό.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει το πολυαναμενόμενο φετινό ντεμπούτο του στην «γαλανόλευκη», δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση παρά την αγωνιστική απραξία 78 ημερών, η Ελλάδα έπαιξε τρομερό μπάσκετ, φτιάχνοντας την ψυχολογία της ενόψει του Προολυμπιακού στο ΣΕΦ, στις 2 και 7 Ιουλίου.

Η «επίσημη αγαπημένη» ολοκλήρωσε το ματς με 38 ασίστ (!), 7 κλεψίματα και 34 ριμπάουντ, σουτάροντας και απόψε αρκετά τρίποντα (12/26τρ.). Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μήτογλου με 18 πόντους, ενώ ο «Greek Freak» μέτρησε 14 πόντους και 5 ριμπάουντ σε σχεδόν 15 λεπτά συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, εκπληκτικός ήταν και ο Νικ Καλάθης με 7 πόντους και 11 ασίστ, όπως φυσικά και ο Τόμας Γουόκαπ με 6 πόντους, 9 ασίστ και 4 ριμπάουντ. 14 και 11 πόντους αντίστοιχα μέτρησαν οι Παπανικολάου και Παπαγιάννης, σε ένα ματς που – μπορεί να ακούγεται υπερβολή – αλλά δεν υστέρησε κανείς!

Embed code

Διαβάστε επίσης:

Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι: To «τείχος» της Γεωργίας που θέλει να βάλει stop στην Ισπανία

Βρετανία: Σε μια εβδομάδα οι εκλογές – Προς ιστορική ήττα οδεύουν οι Τόριδες του Σούνακ

Απίστευτο σκηνικό στο Euro 2024 – Οπαδός παραλίγο να προσγειωθεί με δύναμη πάνω στον Ρονάλντο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 14:43