search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 14:35
MENU CLOSE

Αθηνά Οικονομάκου: Αναδημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον Μπρούνο Τσερέλα (Photos)

27.06.2024 10:04
oikonomakoy-tserelo-new

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, οι φήμες που θέλουν την Αθηνά Οικονομάκου σε σχέση με τον Μπρούνο Τσερέλα ολοένα και πληθαίνουν.

Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε όμως και διαψεύσει κάτι, ωστόσο, χθες έκανε για πρώτη φορά ανάρτηση με τον μπασκετμπολίστα.

Πιο αναλυτικά, ένας φίλος του Τσερέλα και επίσης αθλητής του μπάσκετ, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία που ποζάρουν για αρχή, με την πλάτη στον φακό, φορώντας το ίδιο τζιν τζάκετ.

Ο Τομάσο Μαρίνο, που έκανε τη δημοσίευση ανέφερε και το όνομα της Αθηνάς Οικονομάκου, η οποία μέσα από το δικό της προφίλ, αναδημοσίευσε το στιγμιότυπο των δύο ανδρών, σε story.

Ποιος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα

Ο Μπρούνο Τσερέλα παίζει σε ομάδα της β’ εθνικής της Ιταλίας, ενώ είναι και ιδιοκτήτης εταιρείας real estate και επιπλέον, συνιδιοκτήτης σε προπονητικό κέντρο.

Το τελευταίο διάστημα, λέγεται πως μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, κάτι που ισχύει και για την Αθηνά Οικονομάκου. 

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», τον τελευταίο καιρό που ο Μπρούνο Τσερέλα βρίσκεται στην Ελλάδα, οι δυο τους επισκέπτονται κάνουν μαζί στο ίδιο γυμναστήριο την προπόνησή τους.

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Σάττι: Πλήθος κόσμου στη συναυλία της στην Τεχνόπολη – Η συγκινητική αναφορά στον πατέρα της (Video)

Έλενα Παπαρίζου: «Oι πιο σέξι γυναίκες είναι η Φουρέιρα και η Βανδή»

Κέιτι Πέρι: Εμφανίστηκε… τόπλες και με… γούνα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι (Photos/ Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 14:35