search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:20
MENU CLOSE

Βόλος: Κατάλληλες για κολύμβηση οι παραλίες σύμφωνα με τις νέες μετρήσεις

26.06.2024 15:20
PARALIES
Eurokinissi

Πεντακάθαρα και απόλυτα κατάλληλα για κολύμβηση είναι τα νερά στις ακτές του Βόλου, μετά και τις τελευταίες μετρήσεις και αναλύσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν από το διαπιστευμένο Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας, οι μικροβιολογικές αναλύσεις των δειγμάτων θαλάσσιου νερού που λήφθηκαν στις 18 Ιουνίου στις ακτές κολύμβησης του Δήμου Βόλου και αφορούν τις περιοχές Μαλάκι, Πλατανίδια, Κάτω Λεχώνια (Ακτή Χατζηβαγγέλη), Κάτω Λεχώνια (Καρνάγιο), Σουτραλί Αγριάς, Πλάκες Ιάσων, Άναυρος, Hotel Ξενία, Πλαζ Αλυκών, Αλυκές (Ammos), Αμφάνες, Αμαρυλλίς, Άγιος Γεώργιος Κυνηγών, Χρυσή Ακτή Παναγιάς, Νέα Αγχίαλος (Τοκαλής), Νέα Αγχίαλος (Γήπεδο), αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Όπως αναφέρεται όλες οι συγκεκριμένες ακτές είναι κατάλληλες για κολύμβηση, διότι το θαλάσσιο νερό είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις της σχετικής νομοθεσίας. Στις περισσότερες από αυτές τις παραλίες έχει αποδοθεί και η “Γαλάζια Σημαία” αφού πληρούν όλες τις προϋποθέσεις.

Διαβάστε επίσης:

Δικάζεται στο Αυτόφωρο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ – Διώκεται για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος (video)

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Τρεις συλλήψεις σε… σύναξη κορυφαίων μαφιόζων στην Αθήνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:18