search
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 18:15
MENU CLOSE

Βίντεο-ντοκουμέντο από την παράσυρση της 17χρονης στη Λεωφόρο Αθηνών – Σε κρίσιμη κατάσταση η κοπέλα

26.06.2024 15:37
troxaio-new

Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αποτυπώνει τη στιγμή παράσυρσης της 17χρονης κοπέλας στη Λεωφόρο Αθηνών τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/6).

Η κοπέλα που παρασύρθηκε από το ΙΧ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου αναζητείται από την Αστυνομία, καθώς, αφού χτύπησε τη 17χρονη, την εγκατέλειψε αναίσθητη στο οδόστρωμα και εξαφανίστηκε.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται το ΙΧ να κινείται (από δεξιά προς τα αριστερά) με μεγάλη ταχύτητα επί της Λεωφόρου Αθηνών, στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά. Αφού χτυπάει την 17χρονη, η οποία μόλις έχει βγει στον δρόμο, στη συνέχεια ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και φεύγει από το σημείο, αφήνοντας την κοπέλα αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η κοπέλα είχε παραμείνει στο οδόστρωμα για περίπου πέντε λεπτά με αρκετά από τα αυτοκίνητα που διέρχονταν να μην σταματούν και να προσπαθούν να την αποφύγουν.

Τελικά, η 17χρονη δέχτηκε τη βοήθεια οδηγών των διερχόμενων αυτοκινήτων, που την είδαν πεσμένη στο οδόστρωμα.

Αυτοί ήταν που ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ με την κοπέλα να μεταφέρεται στο Αττικό Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. 

Διαβάστε επίσης:

Δικάζεται στο Αυτόφωρο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ – Διώκεται για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος (video)

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Βόλος: Κατάλληλες για κολύμβηση οι παραλίες σύμφωνα με τις νέες μετρήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 18:12