search
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 03:33
MENU CLOSE

Τρία πανέμορφα ελληνικά νησιά για πιο φθηνές διακοπές! (Photos)

26.06.2024 12:14
diakopes-nisia-new

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού με πολλούς να έχουν αρχίσει, ήδη, τις διακοπές τους και άλλους να βρίσκονται ακόμη σε αναζήτηση του ιδανικού προορισμού.

Είτε αναζητάτε την πολυκοσμία, είτε τις εναλλακτικές διακοπές, ένα φθηνό πακέτο αποτελεί, αναμφισβήτητα, ένα από τα πρώτα κριτήρια πριν την τελική επιλογή.

Αν αναλογιστούμε την ακρίβεια που είναι, πια, παγκόσμιο φαινόμενο και δεν αφορά μόνο στους Έλληνες, και στα κριτήρια των τουριστών, ο οικονομικός παράγοντας θα πρωτοστατεί.

Μάλιστα, η βρετανική Sun δημοσίευσε τα τρία πιο φτηνά πακέτα για ταξίδι στα ελληνικά νησιά, σε τρεις προορισμούς που αν και είναι μακριά από την Αττική, σίγουρα θα ανταμείψουν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.

Αν ρίξει κάποιος μια ματιά, λοιπόν, στα χιλιάδες πακέτα που υπάρχουν για τους Βρετανούς τουρίστες για τις αρχές Αυγούστου, για παράδειγμα, θα διαπιστώσει ότι τα πιο φτηνά είναι τα εξής τρία νησιά:

  • Κάλυμνος
  • Θάσος
  • Λευκάδα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα συγκεκριμένα νησιά είναι, μάλιστα, σε κόστη κάτω από παραδοσιακούς προορισμούς χαμηλού κόστους -όπως η Βουλγαρία και η Τουρκία.

Κάλυμνος

Η γραφική Κάλυμνος έχει το φθηνότερο συνολικό πακέτο, με μια εβδομάδα διαμονής να κοστίζει 1.000 ευρώ κατά μέσο όρο για μία εβδομάδα.

Οι απομονωμένοι κολπίσκοι, τα απόκρημνα βουνά και τα πανέμορφα χωριά θα σε αποζημιώσουν αν την επιλέξεις.

Για να μείνει κανείς στην πρωτεύουσα, η Πόθια, το φθηνότερο πακέτο κοστίζει 920 ευρώ. Για όσους θέλουν να χαλαρώσουν, το πιο δημοφιλές παραλιακό θέρετρο του νησιού, το Μασούρι, κοστίζει κατά μέσο όρο 992 ευρώ για μια εβδομάδα.

Θάσος

Η Θάσος αποτελεί, επίσης, μια πολύ καλή επιλογή για όσους επιθυμούν διακοπές σε ένα πανέμορφο μέρος με χαμηλό σχετικά κόστος. Κατά μέσο όρο κοστίζει, συγκεκριμένα, 1.000 ευρώ για μια εβδομάδα.

Λευκάδα

Τρίτος πανέμορφος και κυρίως οικονομικός προορισμός είναι η Λευκάδα στην οποία για επτά μέρες θα ξοδέψει κάποιος 1.080 ευρώ.

Τα γαλαζοπράσινα νερά στις υπέροχες παραλίες της θα κάνουν τις διακοπές σου ονειρικές!

Διαβάστε επίσης:

Κύμα συμπαράστασης για τον Ήφαιστο, τον γάτο που του έκοψαν τα πόδια

Βόλος: Γλάρος εγκλωβίστηκε σε φωταγωγό πολυκατοικίας

Για τις 5 Ιουλίου διακόπηκε η δίκη για τη δολοφονία Καραϊβάζ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 01:05