search
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 17:57
MENU CLOSE

Τα ματσάκια του Euro 2024 σχεδόν διπλασίασαν την τηλεθέαση της ΕΡΤ3 – Πρώτο το Mega χθες

26.06.2024 14:55
tiletheasi_2107_1460-820_new
credit: pixabay

Ακάθεκτο το Mega «πήρε κεφάλι» στην χθεσινή κούρσα για την πρωτιά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών και μάλιστα με χαρακτηριστικά που υποδηλώνουν ότι δεν το επηρέασε το γεγονός ότι το βράδυ σε δύο κρατικά κανάλια μεταδόθηκαν ταυτόχρονα τέσσερις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που διεξάγεται στη Γερμανία.

Με αφορμή την αναφορά στα κανάλια της ΕΡΤ, αξιοσημείωτο είναι πως επειδή τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν διπλά ματς σε ίδιες ώρες στον «χορό» των μεταδόσεων μπήκε η ΕΡΤ3 με αποτέλεσμα χθες το μερίδιο της να «εκτοξευθεί» στο 4,2%, ενώ την Δευτέρα ήταν στο 2,8% και σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα να υπερδιπλασιαστεί.

Δεύτερος σε προτιμήσεις κανάλι την Τρίτη ήταν ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen και τρίτη επιλογή ο Alpha.

Στα διψήφια (ξανα)πέρασε ο Σκάι χάρη στον ημιτελικό του ριάλιτι «Survivor». Συντήρηση δυνάμεων έκανε το Star, στο 8% σχηματίστηκε το μερίδιο της ΕΡΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Ζώντας με Ρευματικό Νόσημα το 2024: Προκλήσεις και Προβληματισμοί

Ρομποτική χειρουργική για διαφραγματοκήλη και γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση

Σωματείο Εργαζομένων «Αττικό»: «Πέφτουν ταβάνια, σπάνε σωλήνες και οι ασθενείς φέρνουν ανεμιστήρες από το σπίτι τους» (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 17:54