search
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 18:19
MENU CLOSE

Πρέβεζα: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου παραμένει ο 6χρονος που κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείου

26.06.2024 13:14
pisina_new
pixabay.com

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, συνεχίζει να νοσηλεύεται το 6χρονο αγοράκι που κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πρέβεζα.

Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε μηχανική υποστήριξη, ενώ η αξονική εγκεφάλου που του έγινε ήταν θετική, σύμφωνα με το tempo24.news

Ο μικρός θα παραμείνει σε φαρμακευτική καταστολή και θα γίνει νέα αξιολόγηση από πλευράς γιατρών, για την κατάστασή του εντός της ημέρας (25/6).

Ο 6χρονος βρισκόταν σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πρέβεζα με την οικογένειά του όταν χάθηκε από το οπτικό πεδίο των γονιών του.

Στο χώρο υπήρχε ναυαγοσώστης, όπου αμέσως προσέτρεξε και έβγαλε το παιδί από το νερό ενώ στη συνέχεια του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Επίσης, στο σημείο βρίσκονταν και μια γυναίκα γιατρός η οποία με απινιδωτή προχώρησε σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας για διασωλήνωση και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Διαβάστε επίσης:

Eργάζονταν παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες σε Νοσοκομείο της Αθήνας – Τις συνέλαβε η αστυνομία

Κύμα συμπαράστασης για τον Ήφαιστο, τον γάτο που του έκοψαν τα πόδια

Βόλος: Γλάρος εγκλωβίστηκε σε φωταγωγό πολυκατοικίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 18:17