search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 20:39
MENU CLOSE

Ναόμι Κάμπελ: «Είμαι ευτυχισμένη που είμαι ανύπαντρη μητέρα μιας ανύπαντρης μητέρας» (Video)

26.06.2024 10:33
naomi-campbell-new

Για τον ρόλο που έπαιξε η μητρότητα για την ίδια μίλησε η Ναόμι Κάμπελ επισημαίνοντας ότι πρόκειται για το πιο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της, ενώ αποκάλυψε ότι τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο παιδί της ήρθαν στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας.

Το supermodel έγινε μητέρα για πρώτη φορά το 2021 σε ηλικία 50 ετών, ενώ ποζάροντας με το νεογέννητο στο εξώφυλλο της Vogue, ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης της προκάλεσε ερωτήματα. Το 2023,  ακολούθησε ο ερχομός του γιου της, για τον οποίο μέχρι τώρα, δεν είχε μοιραστεί λεπτομέρειες.

Σε συνέντευξή της στο ITV, η Ναόμι Κάμπελ απάντησε ότι το να γίνει μητέρα ήταν χωρίς αμφιβολία η στιγμή για την οποία ένιωσε πιο περήφανη από ποτέ.

«Τα μωρά μου είναι τα πάντα για μένα. Με έκαναν να φοβάμαι για το μέλλον» ανέφερε, μεταξύ άλλων, μιλώντας πρόσφατα στους Times, ενώ επισήμανε ότι είναι ευτυχισμένη που είναι «μια ανύπαντρη μητέρα μιας ανύπαντρης μητέρας».

Αναφερόμενη στις νεότερες γενιές, το μοντέλο εξέφρασε την ανησυχία του, καθώς κατά τη γνώμη της δεν ενδιαφέρονται να κάνουν παιδιά με την ίδια να επισημαίνει ότι η γονεϊκότητα πάντα «αξίζει τον κόπο», όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες.

«Έχω ακούσει πολλά νεαρά κορίτσια να λένε ότι είναι πολύ ακριβό να κάνουν παιδιά και ότι μπορεί να μην τα θέλουν, και τους είπα: “Θα αλλάξετε γνώμη. Θα θέλετε να γίνετε μητέρες”. Καταλαβαίνω ότι από οικονομική άποψη είναι δύσκολο. Αλλά η μητέρα μου δεν είχε τίποτα και τα κατάφερε. Αξίζει τον κόπο. Είναι τόσο καταπληκτικό» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Η Μαρία Αντωνά απαντά για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα – «Είναι αυτό που βλέπετε»

ΗΠΑ: Σε δημοπρασία φορέματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα – Αξίας μέχρι και 400.000 δολαρίων

Κραουνάκης για Βουγιουκλάκη: «Έκανε κακό στον εαυτό της, πλήρωσε το τίμημα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 20:38