search
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 18:14
MENU CLOSE

Μαρία Αναστασοπούλου: «Μπορεί να μου έχει περάσει από το μυαλό να αναλάβω θέση παρουσιάστριας σε δελτίο ειδήσεων» (Video)

26.06.2024 13:12
maria-anastasopoyloy-new

Για την επαγγελματική της πορεία και το τηλεοπτικό της μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τη δούμε κάποια στιγμή σε θέση παρουσιάστριας σε δελτίο ειδήσεων.

Σε συνέντευξή της στο «Πάμε Δανάη», η δημοσιογράφος κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς, μίλησε και για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, κάνοντας λόγο για μια καλή συνεργασία, ενώ τόνισε ότι είναι υγιές να υπάρχουν ακόμα και διαφωνίες κάποιες στιγμές.

«Ο απολογισμός της χρονιάς δεν γίνεται μόνο στο τέλος. Όσο κυλάει η χρονιά μπορείς να εξετάζεις κάποια πράγματα. Δεν πειράζει ακόμη και αν κάτι δεν πήγε καλά μέσα στη χρονιά» είπε και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη από τη συνεργασία μου με τον ANT1. Ήταν πολύ χρήσιμα χρόνια και εισέπραξα καλή συμπεριφορά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα το γεγονός ότι με επέλεξε ο Γιώργος Παπαδάκης. Κανένα επαγγελματικό βήμα δεν έχει μόνο ευκολίες. Είμαι αρκετά σκληραγωγημένη οπότε πήγα συνειδητοποιημένη στο ‘’Καλημέρα Ελλάδα’’. Δεν είμαι τόσο ατρόμητη όσο φαίνομαι. Είναι περισσότερο τίμιο οτιδήποτε συμβαίνει να φαίνεται μπροστά στις κάμερες και όχι να κρύβεται πίσω από αυτές. Δεν θα ήταν υγιές να συμφωνούμε σε όλα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Πάντα σεβόμουν την άποψή του. Στο διάλειμμα συζητούσαμε πώς θα προχωρήσουμε παρακάτω και δεν σκεφτόμασταν που έχουμε διαφωνήσει στον αέρα».

Ερωτηθείσα για τα μελλοντικά τηλεοπτικά της βήματα, η Μαρία Αναστασοπούλου τόνισε ότι δεν της αρέσει να μιλά για προτάσεις που έχει δεχτεί πριν αυτές οριστικοποιηθούν.

«Είμαι γενικώς της άποψης και το τηρώ και θα το τηρήσω και τώρα ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλάμε για προτάσεις. Συζητάμε για ειλημμένη απόφαση και είναι πραγματικό. Προτάσεις μπορεί να έχουν γίνει πάρα πολλές και με τιμάει να υπάρχουν. Ήταν μια καλή συγκυρία αυτή για εμένα και με τιμά. Λειτουργώ με κουτάκια. Κοιτάς κάποιες επιλογές και κοιτάς αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Για εμένα κερδισμένος είναι ο επαγγελματίας του οποίου το προϊόν στο οποίο συμμετέχει πηγαίνει καλά. Εάν σε αυτή την προσπάθεια κάποιος είναι πιο μπροστά ή πιο πίσω ή παράλληλα με εσένα και όλα πηγαίνουν καλά τότε είναι όλοι κερδισμένοι.

Μπορεί να μου έχει περάσει από το μυαλό να αναλάβω θέση παρουσιάστριας σε δελτίο ειδήσεων. Στη δικιά μας δουλειά οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες, οπότε σου περνάει και αυτό από το μυαλό. Τώρα τι θα ισχύσει σε λίγα χρόνια από τώρα, δεν το ξέρω.

Δεν είναι απαραίτητο κριτήριο της δουλειάς σου το να έχεις την παρουσίαση μιας εκπομπής. Αγάπησα πολύ την εκπομπή “Αρένα”. Συνειδητοποίησα πόση δουλειά χρειάζεται να έχεις δική σου εκπομπή. Ήταν δύσκολο και πέρα των αντοχών μου να βρίσκομαι σε μια καθημερινή πρωινή εκπομπή, να έχω μια βραδινή εκπομπή και το ραδιόφωνο» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

MEGA: Δεν πάει πουθενά αλλού η Αγγελική Νικολούλη

ΑΝΤ1: Παίρνει σχήμα το καστ των ηθοποιών για τη νέα καθημερινή σειρά «Το Ξενοδοχείο»

Associated Press: Στοίχημα των 100 εκατ. δολαρίων η ίδρυση νέου επενδυτικού οργανισμού για τις ειδήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 18:12