search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 17:10
MENU CLOSE

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: «Η κόρη μου διαγνώστηκε με σύνδρομο Ορθοστατικής Ταχυκαρδίας»

26.06.2024 14:01
Christina Applegate-new

Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της διανύει η Κριστίνα Άπλγκεϊτ, καθώς είναι αντιμέτωπη με τα προβλήματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Όπως αποκάλυψε, πλέον, η πρωταγωνίστρια του «Married… With Children» καλείται να αντιμετωπίσει ακόμα μια δοκιμασία, καθώς η 13χρονη κόρη της, Σάντι Γκρέις ΛεΝόμπλ, διαγνώστηκε με το Σύνδρομο Ορθοστατικής Ταχυκαρδίας Θέσης (POTS).

Πρόκειται για μια ιατρική πάθηση που χαρακτηρίζεται από αύξηση του καρδιακού ρυθμού και της αρτηριακής πίεσης όταν σηκώνεται κάποιος από καθιστή ή ξαπλωμένη θέση, με τα συμπτώματα του POTS να περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- ζάλη, ζαλάδα, λιποθυμία, κόπωση, δύσπνοια, θολή όραση, ναυτία και πονοκέφαλο.

«Έχω κάτι που ονομάζεται POTS. Δεν έχω ιδέα τι ακριβώς είναι, αλλά έχει να κάνει με το αυτόνομο νευρικό σύστημα και επηρεάζει την καρδιά μου. Όταν σηκώνομαι όρθια, ζαλίζομαι πάρα πολύ και τα πόδια μου γίνονται πολύ αδύναμα και νιώθω ότι θα λιποθυμήσω» δήλωσε πρόσφατα η Σάντι Γκρέις.

«Το μισώ αυτό για σένα, αγάπη μου»

Η Άπλγκεϊτ δήλωσε περήφανη για το παιδί της και είπε στην κόρη της: «Το μισώ αυτό για σένα, αγάπη μου. Πραγματικά το μισώ. Είμαι λυπημένη. Αλλά σε αγαπώ και ξέρω ότι θα είσαι καλά. Και είμαι εδώ για σένα και σε πιστεύω. Και σ’ ευχαριστώ που το έφερες στο φως για την ευαισθητοποίηση» είπε στην κόρη της η Άπλγκεϊτ, δηλώνοντας περήφανη για το παιδί της.

«Είμαι σε κατάθλιψη, δεν μου αρέσει να ζω»

Μιλώντας πριν λίγο καιρό στο podcast «Messy», η Άπλγκεϊτ τόνισε ότι περνάει κατάθλιψη, κάνοντας λόγο για ένα σκοτάδι στο οποίο νιώθει ότι είναι παγιδευμένη.

«Είμαι σε κατάθλιψη αυτή τη στιγμή, που δεν νομίζω ότι είναι κάτι που ένιωθα εδώ και χρόνια. Είναι πραγματική κατάθλιψη, πράγμα που με τρομάζει λίγο, γιατί αισθάνομαι ότι μοιρολατρώ. Είμαι παγιδευμένη σε αυτό το σκοτάδι αυτή τη στιγμή και νιώθω ότι είναι κάτι που έχω να νιώσω εδώ και 20 χρόνια».

Αναφερόμενη δε, στην εμφάνισή της στα βραβεία Emmy, όπου καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, δήλωσε ότι ήταν η «πιο δύσκολη ημέρα της ζωής της», ενώ αποκάλυψε πως όλη την επόμενη ημέρα κοιμόταν.

«Είμαι πραγματικά ειλικρινής. Δεν μου αρέσει να ζω. Δεν το απολαμβάνω, δεν απολαμβάνω σχεδόν τίποτα πια», ανέφερε η ηθοποιός κλείνοντας.

Η Κριστίνα Απλγκέιτ μοιράστηκε δημόσια τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας στον Αύγουστο του 2021

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Σταρόβας: «Βελτιώθηκε θεαματικά στην κιθάρα ξαφνικά, η ομιλία του είναι πιο πίσω σε ρυθμό» λέει η σύντροφός του (Videos)

Έιντριεν Μπρόντι: Ντεμπούτο στη θεατρική σκηνή του Λονδίνου

Κούγιας – Λιάγκας: Η «μετάνοια» του δικηγόρου και το σχόλιο του παρουσιαστή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 17:10