ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 22:25
MENU CLOSE

Κραουνάκης για Βουγιουκλάκη: «Έκανε κακό στον εαυτό της, πλήρωσε το τίμημα» (Video)

26.06.2024 08:57

Για την γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στον κρυφό έρωτα της αείμνηστης εθνικής σταρ με τον Γιώργο Ηλιάδη που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

«Έκανε κακό στον εαυτό της. Εκεί έγραψε η Νικολακοπούλου το “Πρόστιμο” και λέει η Αλίκη στο στούντιο: το πλήρωσες το πρόστιμο, Αλίκη Βουγιουκλάκη. Άλλαξε τον στίχο. Το χρέος μας απέναντι σε αυτή τη ζωή είναι να μην αφήνουμε τους έρωτες να φεύγουν σαν το νερό μέσα από τα δάχτυλα. Εγώ νομίζω ότι ντρεπόμαστε την πληγή, γι’ αυτό τα κάνουμε όλα αυτά. Τρομοκρατούμαστε στην πιθανότητα της ήττας ή μίας προδοσίας. Η ζωή όμως χωρίς αυτά είναι ένα τίποτα».

Στη συνέχεια, ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε στη συζήτηση που γίνεται τον τελευταίο καιρό περί πολιτικής ορθότητας στη λογοτεχνία.

«Παιδιά, ο Ελύτης δεν έγραφε σεξιστικά; Σούπερ σεξιστικά! Έλεος! Ο Εμπειρίκος και ο Εγγονόπουλος; Ο “Μεγάλος Ανατολικός” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως πορνό! Κοσμά Πολίτη έχουμε διαβάσει; Επίσης τίγκα στον ερωτισμό. Τι να κάνουμε τώρα; Η αμορφωσιά τα δημιουργεί αυτά. Από την αγωνία μας να είμαστε politically correct έχουμε χάσει τη μπάλα, τη ζωή και τις σχέσεις μας» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Τζίνα Ρόουλαντς: Από Αλτσχάιμερ πάσχει η θρυλική ηθοποιός

Σελίν Ντιόν: Συγκλονιστικές σκηνές από τη μάχη της με το σύνδρομο που την ταλαιπωρεί (Videos)

Δημήτρης Σταρόβας: Σολάρει στην κιθάρα του μετά το εγκεφαλικό που υπέστη – «Αφού μιλάει η κιθάρα για σένα αγόρι μου!!»

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 22:24
Exit mobile version