search
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 14:21
MENU CLOSE

Κοζάνη: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από συνομηλίκους του για να τον ληστέψουν – Συνελήφθησαν οι δράστες και οι γονείς τους

26.06.2024 21:40
nosokomeio kozani – new

Ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στην Κοζάνη, όταν ένας 16χρονος δέθηκε επίθεση από ομάδα συνομηλίκων του, οι οποίοι αφού τον ξυλοφόρτωσαν του έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή κοντά στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στην Κοζάνη, όπου ο 16χρονος είχε δώσει ραντεβού με ένα ανήλικο κορίτσι, το οποίο είχε συνεννοηθεί με την ομάδα των υπόλοιπων παιδιών για να του επιτεθούν.

Φτάνοντας στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, ο 16χρονος δέχτηκε επίθεση από τους νεαρούς, που τον χτύπησαν με σιδερογροθιές, μπουνιές και άλλα χτυπήματα, ενώ του έκλεψαν και το κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια ενημέρωσε συγγενικό του πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση, αλλά με πολλαπλά χτυπήματα.

Η Ασφάλεια Κοζάνης κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες, αλλά και την 16χρονη κοπέλα, που φέρεται να συμμετείχε στην όλη «επιχείρηση», ενώ, με βάση την κείμενη νομοθεσία, συνελήφθησαν και οι γονείς τους, για παραμέληση ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για ληστεία και για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: 67χρονος τουρίστας έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου – Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη

Φυλακές Κορυδαλλού: Ομολόγησε ο δράστης της άγριας δολοφονίας – Φονική συμπλοκή για τον… κλιματισμό

Πρέβεζα: Αποσωληνώθηκε ο 6χρονος που κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 14:21