search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 17:37
MENU CLOSE

Κούγιας – Λιάγκας: Η «μετάνοια» του δικηγόρου και το σχόλιο του παρουσιαστή (Video)

26.06.2024 11:20
liagkas-koygias-new

Μετανιωμένος για τα όσα έχει πει κατά του Γιώργου Λιάγκα εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας στις τηλεοπτικές κάμερες.


Υπενθυμίζεται ότι, μεταξύ άλλων, είχε χαρακτηρίσει τον Γιώργο Λιάγκα «σίχαμα» και είχε ζητήσει την απόλυσή του, με αφορμή τη συχνή παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην εκπομπή του παρουσιαστή.

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε μετανιωμένος, λέγοντας: «Είχα μια πολύ σκληρή ανακοίνωση εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα, τον αποκάλεσα σίχαμα, ζήτησα να απολυθεί από τον ΑΝΤ1. Έχω μετανιώσει, σας το λέω ευθέως. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει από κάποιον να απολυθεί. Δεν πήρα ποτέ τον Θοδωρή Κυριακού να απολύσει τον Λιάγκα, το λέω ξεκαθαρισμένα».

Από την πλευρά του, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Κούγια, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Δεν θέλω να τον συναντήσω, γιατί τι θα του πω; Για ελάτε στη θέση μου. Με είπε “σίχαμα” δημόσια και ζήτησε την απόλυσή μου. Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι επειδή ξέρει ο Κούγιας, όπως κι εγώ ξέρω την ευαισθησία του για τα παιδιά του, με πείραξε που έκανε αναφορά στα παιδιά μου, πώς τα μεγαλώνω εγώ με τι αξίες κλπ… Παλιά λέγαμε δεν πειράζουμε μάνες με παιδιά. Εσύ γιατί μου πείραξες τα παιδιά; Αυτό με πείραξε περισσότερο από όλα».

Διαβάστε επίσης:

Μαλού Κυριακοπούλου: «Πάσχω από χασιμότο» (Video)

Μάθιου Πέρι: Αναμένονται κατηγορίες σε «πολλά άτομα» για τον θάνατο του ηθοποιού από δόση κεταμίνης

Ναόμι Κάμπελ: «Είμαι ευτυχισμένη που είμαι ανύπαντρη μητέρα μιας ανύπαντρης μητέρας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 17:30