search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 12:16
MENU CLOSE

Κωνσταντινόπουλος: Ο Χάρης Δούκας ήταν ο μόνος που κατάφερε να τα βάλει με τη Νέα Δημοκρατία (video)

26.06.2024 09:03
odysseas_konstantinopoulos_new

Για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και στον χώρο της Κεντροαριστεράς μίλησε το πρωί της Τετάρτης (26/6) ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Για πιθανή διεκδίκηση της ηγεσίας της Κεντροαριστεράς από τον Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα ήταν προτιμότερο να περιοριστεί στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί.

Παράλληλα, σημείωσε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να βρεθεί στην κυβέρνηση.

«Αν είναι να παίζουμε διαρκώς στον μικρό τελικό με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει νόημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν πείσαμε τους ψηφοφόρους του Κέντρου»

«Είναι γεγονός ότι ένα συντριπτικό ποσοστό ψηφοφόρων του Κέντρου ψήφιζε στις προηγούμενες κάλπες Μητσοτάκη με τη λογική ότι πρέπει να φύγει ο Τσίπρας. Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους πείσαμε. Για να τους πείσουμε τώρα, χρειάζεται μια διαδικασία που αφορά νέες δικές μας εσωτερικές διεργασίες με πιθανόν νέα πρόσωπα και βασικό πρόταγμα να μπορούν αυτά τα πρόσωπα να κερδίσουν τον Μητσοτάκη», πρόσθεσε.

«Μακάρι να είναι υποψήφιοι για το ΠΑΣΟΚ ο Χάρης Δούκας, όπως και ο Παύλος Γερουλάνος και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης» επανέλαβε, διευκρινίζοντας ωστόσο πως εκείνος που κατάφερε πρώτος να τα βάλει με το σύστημα της ΝΔ με επιτυχία ήταν ο νυν δήμαρχος Αθηναίων.

Τέλος, απαντώντας για το αν θα παραμείνει στη Χαριλάου Τρικούπη μετά από τυχόν επικράτηση Ανδρουλάκη, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε χαρακτηριστικά ότι «αυτό προτάσσουν οι δημοκρατίες».

Διαβάστε επίσης:

Σε ποιους βουλευτές δείχνει την έξοδο ο Κασσελάκης με τη διάταξη για το όριο των τριών διαδοχικών θητειών

ΣΥΡΙΖΑ: «Σοκ και δέος» από τα απανωτά χτυπήματα – Γρήγορες εξελίξεις θέλει ο Κασσελάκης, «φρένο» και ψάξιμο από τους «διαφωνούντες»

Κοινοβουλευτική Ομάδα ΝΔ: Φόβοι στο Μαξίμου για ομοβροντία γκρίνιας από τους βουλευτές στη σημερινή συνεδρίαση 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 12:15