search
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 19:32
MENU CLOSE

Κύπρος: Άγριο έγκλημα στην Λάρνακα – Βρέθηκε νεκρός μέσα σε συνεργείο αυτοκινήτων, αναζητείται ο ιδιοκτήτης (Video)

26.06.2024 09:50
Untitled design (4)

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης όταν ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από πυροβολισμούς μέσα σε συνεργείο αυτοκίνητων στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με το cyprustimes.com, το έγκλημα έγινε το βράδυ της Τρίτης όταν δύο ελληνοκύπριοι βρίσκονταν μέσα στο συνεργείο αυτοκινήτων στην Ορμήδεια της Λάρνακας.

Για άγνωστο λόγο, ο ιδιοκτήτης του συνεργείο φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον άνδρα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, φαίνεται πως οι δυο τους διαπληκτίστηκαν και ακολούθησε το αιματηρό επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη να πυροβολεί στο κεφάλι το θύμα.

«Η Αστυνομία αναζητεί τον ιδιοκτήτη του συνεργείου σε σχέση με το φόνο» αναφέρεται συγκεκριμένα από τις Βρετανικές Βάσεις.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται η μεγάλη φωτιά στα Ακούμια Ρεθύμνου – «112» σε 8 περιοχές να είναι σε ετοιμότητα

Γιώργος Καραϊβάζ: Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου – Στο εδώλιο οι δύο φερόμενοι εκτελεστές του «συμβολαίου θανάτου» (video)

Φωτιά στην Ύδρα: Στον ανακριτή τα 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού, τι λένε οι μαρτυρίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 19:29