search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 00:00
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Αστυνομικός τραυματίστηκε από επίθεση 47χρονου στα ΚΤΕΛ

26.06.2024 10:12
Untitled design (5)

Ο αστυνομικός δέχτηκε επίθεση στα ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ο 47χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα.

Αναστάτωση και κατά διαστήματα επεισοδιακές σκηνές, στα ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο, με έναν 47χρονο να βρίσκεται εκτός εαυτού.

Κάποιοι ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά όταν ο μεσήλικας είδε το περιπολικό να φτάνει, κινήθηκε απειλητικά εναντίον των αστυνομικών.

Με κλωτσιές και μπουνιές τραυμάτισε τον έναν που χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τα πνεύματα στο σημείο ηρέμησαν, μόνο όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να βάλουν στο περιπολικό τον 47χρονο, για να τον μεταφέρουν σε αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα (25-06-2024) όταν ένας 47χρονος την ώρα που βρισκόταν στον επιβατικό σταθμό του ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο άρχισε να παρενοχλεί εργαζόμενους και περαστικούς, σε κατάσταση αμόκ.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία με δύο άνδρες του Α.Τ. Ηρακλείου να φτάνουν στο σημείο για να εκτιμήσουν την κατάσταση.

Ο 47χρονος στη θέα των αστυνομικών δεν έκανε πίσω. Μάλιστα, με μπουνιές και κλωτσιές τραυμάτισε έναν 36χρονο αστυνομικό, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τελικά, ο 47χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα αν και κατά τη μεταφορά του προκάλεσε φθορές και στο περιπολικό.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για σωματική βλάβη, φθορές και άλλα αδικήματα και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Την ίδια ώρα, ο 36χρονος αστυνομικός φέρει τραύμα στην αριστερή πλευρά του θώρακα.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται η μεγάλη φωτιά στα Ακούμια Ρεθύμνου – «112» σε 8 περιοχές να είναι σε ετοιμότητα

Γιώργος Καραϊβάζ: Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου – Στο εδώλιο οι δύο φερόμενοι εκτελεστές του «συμβολαίου θανάτου» (video)

Φωτιά στην Ύδρα: Στον ανακριτή τα 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού, τι λένε οι μαρτυρίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 23:56