search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 19:39
MENU CLOSE

Οι παραλίες της… παρανομίας: 9.000 καταγγελίες πολιτών μέσω του MyCoast

26.06.2024 12:29
paralia xaplostres 876- new

Οι κάθε είδους παρανομίες στις παραλίες φαίνεται ότι καλά κρατούν, αν κρίνει κάποιος από τις καταγγελίες μέσω του MyCoast.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, στα Παραπολιτικά FM, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 8.911 καταγγελίες για παρανομίες στις παραλίες μέσα από το MyCoast, ενώ μόνο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έγιναν 1.731 καταγγελίες.

Επεσήμανε ακόμη ότι μέσω του MyCoast ο πολίτης πηγαίνοντας σε μια παραλία από το κινητό του μπορεί να δει αν το σημείο στο οποίο βρίσκεται είναι νομίμως κατειλημμένο από ξαπλώστρες και ομπρέλες ή όχι.

Τέλος, σημείωσε ότι και τα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Οικονομικών «σαρώνουν» μέσω τεχνητής νοημοσύνης τις παραλίες με πρόσφατες φωτογραφίες, για να ελέγξουν για παρανομίες στην τήρηση των ορίων ενοικίασης των χώρων.

Διαβάστε επίσης:

Τρία πανέμορφα ελληνικά νησιά για πιο φθηνές διακοπές! (Photos)

Κύμα συμπαράστασης για τον Ήφαιστο, τον γάτο που του έκοψαν τα πόδια

Βόλος: Γλάρος εγκλωβίστηκε σε φωταγωγό πολυκατοικίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 19:38