search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:59
MENU CLOSE

Η Μαρία Αντωνά απαντά για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα – «Είναι αυτό που βλέπετε»

26.06.2024 10:06
liagkas-antona-new

Για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα ερωτήθηκε η Μαρία Αντωνά, απαντώντας μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο να είναι στο Πρωινό την επόμενη σεζόν.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, η ραδιοφωνική παραγωγός για ακόμη μια φορά δεν επιβεβαίωσε ούτε όμως και διέψευσε τη σχέση της με τον παρουσιαστή, ενώ επέλεξε να μην απαντήσει καν στην ερώτηση αν αληθεύει ότι οι δυο τους πρόκειται να συζήσουν.

«Δεν περίμενα ότι σε μισό χρόνο θα συνέβαιναν περισσότερες αλλαγές στη ζωή μου από όσες είχαν συμβεί την τελευταία δεκαετία» είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι το ενδεχόμενο να βρεθεί στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα έχει όντως συζητηθεί.

«Είχε μια τέτοια ιδέα ο Γιώργος (σ.σ. Λιάγκας) κάποια στιγμή, αλλά δεν θεωρώ ότι θα συμβεί, δεν έχει συζητηθεί καν, τουλάχιστον για τώρα» είπε χαρακτηριστικά.

«Σου το είπα και πριν, δεν θέλω να μιλάω για τον Γιώργο. Είναι μια πολύ ισχυρή και δυναμική προσωπικότητα, ένας τρομερός επαγγελματίας και παρουσιαστής, όλη η Ελλάδα βλέπει πόσο καλός είναι στη δουλειά του. Σε αυτό το κομμάτι θα μείνω» πρόσθεσε.

Όσο για τις κοινές τους εμφανίσεις, η ίδια δεν θέλησε να πει αν οι δυο τους είναι σε σχέση και αρκέστηκε να δηλώσει:

«Είναι αυτό που βλέπετε» είπε στη συνέχεια, ερωτηθείσα για τις συνεχείς κοινές τους εμφανίσεις, ενώ όταν ερωτήθηκε αν θα συζήσουν, απάντησε: «Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω».

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Σε δημοπρασία φορέματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα – Αξίας μέχρι και 400.000 δολαρίων

Κραουνάκης για Βουγιουκλάκη: «Έκανε κακό στον εαυτό της, πλήρωσε το τίμημα» (Video)

Τζίνα Ρόουλαντς: Από Αλτσχάιμερ πάσχει η θρυλική ηθοποιός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:59