search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 17:36
MENU CLOSE

Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία γράφει τον επίλογο της σεζόν αυριο το βράδυ

26.06.2024 09:29
Untitled design (3)

Tελευταίο επεισόδιο της σεζόν αύριο για την σειρά Η Γη της Ελιάς.

Μία αλληλουχία γεγονότων οδηγεί σε ένα άκρως συγκλονιστικό φινάλε, που παρασύρει τους ήρωες σε οδυνηρά μονοπάτια.

Αρχικά, το περιβόητο βιβλίο της Μαρίας με τις δεκάδες αποκαλύψεις για τους Βρεττάκους αλλά και για την Αθηνά έχει αναστατώσει τους πάντες.

Η γυναίκα νιώθει συντετριμμένη που έβγαλε στη φόρα τα πιο βρόμικα μυστικά της Μάνης και αποφασίζει λόγω ντροπής να μην πάει στον γάμο της κόρης της, πληγώνοντάς τη βαθιά.

Μάλιστα, η Αθηνά τσακισμένη με την απόφαση της μητέρας της σκέφτεται ακόμα και να αναβάλει την τελετή. Ωστόσο, τελικά δεν το κάνει.

Την ίδια στιγμή, στην Κηφισιά, ο νεογέννητος γιος της Ιουλίας και του Στάθη αρρωσταίνει ξαφνικά βαριά και η γυναίκα σαστίζει.

Οι στιγμές που ακολουθούν είναι κρίσιμες και ζητάει βοήθεια από τον παιδίατρο. Εν τω μεταξύ, ο Στάθης έχει επιστρέφει στη Μάνη και περιμένει την αγαπημένη του να πάει για τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον.

Η Ιουλία τρελαμένη με την ασθένεια του μωρού αποφασίζει την τελευταία στιγμή να αναβάλει το ταξίδι της, αλλά δεν λέει όλη την αλήθεια στον Στάθη για το πρόβλημα υγείας του γιου τους. Έτσι, περνάει μόνη της αυτόν τον Γολγοθά και προσεύχεται να καταφέρει το μωρό της να γίνει καλά.

Πίσω στη Μάνη, ο Ισίδωρος σχεδιάζει να αφήσει στον άσο την Αμαλία και ζητάει από τον Λυκούργο να βρει τρόπο ώστε να σπάσει το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει.

Μάλιστα, ξεκαθαρίζει στην εν διαστάσει σύζυγό του ότι δεν σκοπεύει να της δώσει το μεγάλο χρηματικό ποσό που δικαιούται.

Αμέσως μετά, η Αμαλία δείχνει το αληθινό της πρόσωπο και φανερώνει τις κακόβουλες προθέσεις της, που δεν είναι άλλες από το να καταστρέψειτον Ισίδωρο αλλά καιτην Αθηνά για να πάρει εκδίκηση, θέτει, λοιπόν, σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο.

O χρόνος κυλάει και η ημέρα του γάμου της Αθηνάς και του Τζον φτάνει.

Το ζευγάρι παντρεύεται στο δημαρχείο, αλλά η Αμαλία δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη και αμέσως μετά προβαίνει σε μία κίνηση εκδικητικής μανίας, που καταστρέφει το ευχάριστο κλίμα.

Ενώ το γαμήλιο γλέντι βρίσκεται σε εξέλιξη, η πράξη της προκαλεί ένα ντόμινο εξελίξεων, που σαστίζει τους πάντες, διαλύει την ευτυχία της Αθηνάς και προκαλεί νέα προβλήματα στον Ισίδωρο.

Ταυτόχρονα, ακόμη ένα απρόσμενο ακραίο γεγονός ανατρέπει τις ισορροπίες στη Μάνη και βάζει σε κίνδυνο τη ζωή κάποιων ηρώων.

Και έτσι το σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου μας αφήνει σε αγωνία όλο το καλοκαίρι. Ποιοι ήρωες σωζονται, ποιοι όχι, ποιοι επιστρέφουν, και ποιοι νεοεισερχόμενοι εμφανίζονται.

«Κάθε φορά που κάνουμε το φινάλε, όπως και φέτος που κάναμε το φινάλε για τον γάμο της Αθηνάς με τον Τζόν» είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνεντευξή της η Αντζελα Γκερέκου – η «Αθηνά» του σήριαλ του Mega.

«Έχει βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου το πιο ιδανικό. Θα κλείσει με ένα ευτυχές γεγονός αλλά παράλληλα θα υπάρχει και κάτι άλλο που θα είναι γροθιά στο στομάχι. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στον 4ο κύκλο. Δεν θα αφορά στον γάμο τον ίδιο και το ζευγάρι. Θα είναι μια παράλληλη δράση που θα είναι ανατρεπτική για τη ζωή των ηρώων. Το βιβλίο της μαμάς είναι σκάνδαλο αλλά θα είναι γροθιά στο στομάχι. Βάζει θέματα για τον 4ο χρόνο πολύ έντονα και ανατρεπτικά!» είχε αναφέρει.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Κλείνει η εφημερίδα Metrosport – Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ

Euro και «Ναυάγιο» κατάφεραν τις καλύτερες τηλεθεάσεις του τριήμερου

Alpha: Και επισήμως ο Γιώργος Θαναηλάκης στο «Deal»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 17:36