search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 23:29
MENU CLOSE

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε κτίριο στο Μοσχάτο: Ήχησε το 112 – «Κλείστε πόρτες και παράθυρα, μείνετε σε εσωτερικούς χώρους»

26.06.2024 15:19
fotia mosxato 88- new

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε αποθηκευτικούς και υπαίθριους χώρους επιχείρησης επί της οδού Κεφαλληνίας στο Μοσχάτο., η οποία όμως βρίσκεται πλέον υπό μερικό έλεγχο.



Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα, και βραχιονοφόρο όχημα.


Η περιοχή είχει καλυφθεί από καπνούς με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.

Για αυτό τον λόγο η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλε μέσω του 112 μήνυμα στους κατοίκους να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους.

«Σε εξέλιξη πυρκαγια σε εργοστάσιο στο Μοσχάτο. Οι καπνοί κατευθύνονται προς την περιοχή σας, παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα». 

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην περιοχή, καθώς νωρίτερα η Τροχαία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Διαβάστε επίσης:

Δικάζεται στο Αυτόφωρο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ – Διώκεται για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος (video)

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Τρεις συλλήψεις σε… σύναξη κορυφαίων μαφιόζων στην Αθήνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 23:28