search
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 19:15
MENU CLOSE

Φυλακές Κορυδαλλού: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 35χρονου που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στη συμπλοκή

26.06.2024 18:20
sibloki fylakes 098- new

Σκληρός κακοποιός με δολοφονίες και ληστείες στο βιογραφικό του ήταν ο 35χρονος Αλφόνς Ντότσι με καταγωγή από την Αλβανία, θύμα της αιματηρής συμπλοκής στην Δ΄ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο Ντότσι είχε εμπλοκή να εμπλακεί σε σωρεία σοβαρών ποινικών αδικημάτων, μεταξύ αυτών και ανθρωποκτονίες, με όσους τον γνώριζαν να κάνουν λόγο για έναν σκληρό ποινικό που δεν δίσταζε να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή.

Το 2017 ο 35χρονος είχε αφαιρέσει δύο ζωές κατά τη διάρκεια ληστειών. Η πρώτη ήταν όταν δολοφόνησε έναν ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου στη Δυτική Αττική, ενώ η δεύτερη όταν σκότωσε μία ηλικιωμένη γυναίκα πάνω στη προσπάθειά του να τη ληστέψει, καθώς είχε χτυπήσει με όπλο τη γυναίκα στο κεφάλι τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Το 2018, κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στην Κρήτη, κατάφερε να αποδράσει από το πλοίο. Τελικά εντοπίστηκε δύο ημέρες αργότερα και συνελήφθη σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από επιχείρηση της ΕΚΑΜ.

Όσον αφορά στον δολοφόνο του 35χρονου που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στον Κορυδαλλό, το όνομα του είναι Αλτίν Βόκρι, είναι από το Κόσοβο και έχει καταδικαστεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.



Υπενθυμίζεται πως η άγρια συμπλοκή ξέσπασε στις φυλακές λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κάλεσαν τους κρατούμενους να μπουν στα κελιά τους. Κάποιοι συμφώνησαν και κάποιοι αντέδρασαν λόγω της έντονης ζέστης και αυτή φαίνεται ότι ήταν και η αφορμή.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Αναβλήθηκε η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία – Παραμένει κρατούμενος

Europride: Με μεσαιωνική διαμαρτυρία… Family Pride απαντούν οι ακροδεξιοί – Ετοιμάζουν εικόνες και θυμιατά

«Πόλεμος» δικηγόρων και Αρείου Πάγου για την υπόθεση Λύτρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 19:13