search
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 16:28
MENU CLOSE

Έιντριεν Μπρόντι: Ντεμπούτο στη θεατρική σκηνή του Λονδίνου

26.06.2024 11:26
mpronti-new

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Έιντριεν Μπρόντι θα κάνει το ντεμπούτο του στη θεατρική σκηνή του Λονδίνου στο θέατρο Donmar. Ο Νεοϋορκέζος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «The Fear of 13», την ιστορία του Νικ Γιάρις που πέρασε 22 χρόνια στη φυλακή καταδικασμένος σε θάνατο προτού αθωωθεί.

Ο Μπρόντι δήλωσε στον Guardian: «Λατρεύω το θέατρο και παρ’ όλο που δεν είμαι στη σκηνή εδώ και πολλά χρόνια, αναζητούσα το σωστό υλικό και αυτό ήταν ξεκάθαρο».

Το έργο βασίζεται σε ντοκιμαντέρ του 2015 του Βρετανού σκηνοθέτη Ντέιβιντ Σίνγκτον. Διασκευασμένο από τη Λίντσεϊ Φερεντίνο το θεατρικό έργο αφηγείται την αληθινή ιστορία ενός άνδρα ο οποίος, το 1982, καταδικάστηκε άδικα για τη δολοφονία, τον βιασμό και την απαγωγή της Λίντα Μέι Κρεγκ από το Ντέλαγουερ. Μετά από τεστ DNA που τον απάλλαξε από τις κατηγορίες, ο Νικ Γιάρις αφέθηκε ελεύθερος το 2004.

«Είναι αξιοσημείωτο για κάποιον που έχει βιώσει μια τέτοια τραγική απώλεια όπως ο Γιάρις να έχει την ευγλωττία και τη διαφάνεια να μοιραστεί τις εμπειρίες της ζωής του με έναν τρόπο που όχι μόνο είναι βαθιά συγκινητικός, αλλά και σε ευαισθητοποιεί για τις σκληρές συνθήκες που αντιμετωπίζουν πολλοί ενώ βρίσκονται στο έλεος του δικαστικού και του ποινικού συστήματος» τόνισε ο Αμερικανός ηθοποιός.

Το έργο σκηνοθετεί ο Τζάστιν Μάρτιν τον οποίο ο ηθοποιός χαρακτήρισε σκηνοθέτη με ευαισθησία και όραμα. Η ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του και με τη η Λίντσεϊ με ώθησε πίσω στη σκηνή, είπε ο Μπρόντι, ο οποίος εμφανίστηκε πρόσφατα στη σειρά «Succession» ως επενδυτής στην οικογενειακή επιχείρηση Λόγκαν και στη σειρά «Peaky Blinders» ως Ιταλο-Αμερικανός μαφιόζος.

Διαβάστε επίσης:

Μαλού Κυριακοπούλου: «Πάσχω από χασιμότο» (Video)

Μάθιου Πέρι: Αναμένονται κατηγορίες σε «πολλά άτομα» για τον θάνατο του ηθοποιού από δόση κεταμίνης

Η Μαρία Αντωνά απαντά για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα – «Είναι αυτό που βλέπετε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 16:28