search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 17:25
MENU CLOSE

Δημήτρης Σταρόβας: «Βελτιώθηκε θεαματικά στην κιθάρα ξαφνικά, η ομιλία του είναι πιο πίσω σε ρυθμό» λέει η σύντροφός του (Videos)

26.06.2024 12:42
STAROBAS

Το βίντεο που ανέβασε ο Δημήτρης Σταρόβας παίζοντας κιθάρα σχολίασε η σύντροφός του Άννα Σταθάκη, επισημαίνοντας ότι ο μουσικός σημείωσε ξαφνική βελτίωση σε αυτό, κάτι που τον χαροποίησε ιδιαίτερα.

Αναφερόμενη στην ομιλία του συντρόφου της, η Άννα Σταθάκη επισήμανε ότι υπάρχει ακόμα δρόμος ως προς αυτό το κομμάτι, ωστόσο, ο Δημήτρης Σταρόβας έχει τόση θέληση που θα τα καταφέρει.

«Βελτιώθηκε θεαματικά το παίξιμο της κιθάρας ξαφνικά, εχθές το πρωί. Χάρηκε πολύ με αυτό. Η βελτίωση του λόγου είναι πιο πίσω σε ρυθμό αλλά προχωράει καλά. Είναι αγωνιστής, θέλει να επανέλθει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το βίντεο που παίζει κιθάρα

Λίγες ημέρες μετά το πρώτο του βίντεο μετά το εγκεφαλικό που υπέστη κατά το οποίο μιλά για την πορεία της υγείας του, ο Δημήτρης Σταρόβας επανήλθε με νέο βίντεο, αυτή τη φορά, παίζοντας κιθάρα.

Αν και ο ίδιος δεν έδειξε πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, οι followers του τον αποθέωσαν.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν ήταν ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Χρήστος Δάντης και η Σμαράγδα Καρύδη.

«Αφού μιλάει η κιθάρα για σένα αγόρι μου!!» σχολίασε ο Μίλτος Πασχαλίδης με τους υπόλοιπους να κατακλύζουν το προφίλ του με καρδιές.

Το συγκινητικό βίντεο που μιλάει για την υγεία του

Λίμες ημέρες πριν, με ένα κλιπ, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θέλησε να μιλήσει ο ίδιος για την πορεία της υγείας του εξηγώντας ότι η ομιλία του βελτιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο.

Σε αυτό, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε δημοσίως όλους όσοι βρίσκονται δίπλα του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, «την Αννούλα μου», όπως χαρακτηριστικά είπε, χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτεια μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι πως έχετε συνηθίσει αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στην ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται θα μας πάρει δύο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα σας φιλώ. Ευχαριστώ» τον ακούμε να λέει στο βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Έιντριεν Μπρόντι: Ντεμπούτο στη θεατρική σκηνή του Λονδίνου

Κούγιας – Λιάγκας: Η «μετάνοια» του δικηγόρου και το σχόλιο του παρουσιαστή (Video)

Μαλού Κυριακοπούλου: «Πάσχω από χασιμότο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 17:24