search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 22:12
MENU CLOSE

Δικάζεται στο Αυτόφωρο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ – Διώκεται για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος (video)

26.06.2024 14:14
dikastiria_klouva_new

Από το Αυτόφωρο Μονομελές δικάζεται αυτή την ώρα ο δημοσιογράφος, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του το βράδυ της Κυριακής (23/6).

Ο 45χρονος δημοσιογράφος οδηγήθηκε νωρίς σήμερα (26/6) το μεσημέρι στον εισαγγελέα, φορώντας κοστούμι και μάσκα για το κορωνοϊό.

Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος και τον παρέπεμψε να δικαστεί.

Παράλληλα, θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας σχετικά με πράξεις που φέρονται να έχουν καταγγείλει σε βάρος τους η σύντροφος και η εν διαστάσει σύζυγός του, οι οποίες αφορούν προγενέστερο διάστημα και δεν εντάσσονται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωση της η ΕΡΤ, έκανε γνωστό ότι έθεσε σε παύση τη σύμβαση του:

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Σε έναν καβγά ποτέ δεν φταίει ένας», λέει ο δικηγόρος του

«Δεν υπάρχει καμία καταγγελία στην αστυνομία», ανέφερε έξω από τα δικαστήρια ο συνήγορος του δημοσιογράφου, Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι ναι μεν την έχει απωθήσει, αλλά κατά τον εντολέα του, τον είχε προκαλέσει νωρίτερα.

«Σε έναν καβγά ποτέ δεν φταίει ένας» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, ενώ απάντησε αρνητικά στο ερώτημα αν της είχε προκαλέσει κάταγμα στην γνάθο.

Τέλος, σημείωσε ότι ο εντολέας του ισχυρίζεται ότι τον χτύπησε και η σύντροφός του.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο: Συμπλοκή στον Κορυδαλλό – Πληροφορίες για έναν νεκρό

Τρεις συλλήψεις σε… σύναξη κορυφαίων μαφιόζων στην Αθήνα

Πυροσβεστική: Σε εξέλιξη τρεις φωτιές σε Ασπρόπυργο, Λακωνία και Αφίδνες – Υπό έλεγχο η φωτιά στα Τρία Μοναστήρια Ρεθύμνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 22:12