search
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 16:19
MENU CLOSE

Απόστολος Λύτρας: Ετοιμάζει αίτημα αποφυλάκισης – Θα ζητήσει να βγει  με βραχιολάκι

26.06.2024 21:58
LYTRAS_METAGOGI

Την αίτηση αποφυλάκισής του ετοιμάζει ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας που προφυλακίστηκε όταν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Στην αίτηση που θα πρέπει να κατατεθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, θα προσπαθήσει να πείσει ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και είναι πιθανό να ζητήσει την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης, με τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού με βραχιολάκι.

Μέσα στη φυλακή, ο Απόστολος Λύτρας περνά το μεγαλύτερο μέρος κάθε ημέρας στο κελί του. Αποφεύγει να προαυλίζεται και να κυκλοφορεί στους διαδρόμους, ειδικά μετά τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από συγκρατούμενό του, έναν άντρα που χρεώνει στον Απόστολο Λύτρα καταδικαστική απόφαση σε βάρος του.

Την ίδια στιγμή, η Σοφία Πολυζωγοπούλου τρέχει ήδη τις διαδικασίες του διαζυγίου.

«Έχει νάρθηκα στο χέρι, έχει ακόμα πόνους παντού, υποφέρει. Το κεφάλι της είναι χτυπημένο παντού, πονάει. Όσο περνάνε οι μέρες, το τρομακτικό της εικόνας περνάει, αυτό που δεν θα περάσει ποτέ είναι το τραύμα στην ψυχή της», αναφέρει το περιβάλλον της 37χρονης δικηγόρου.

Σύμφωνα με το στενό της περιβάλλον, η δικηγόρος εμφανίζεται έντονα ενοχλημένη από τις διαρροές και τις κινήσεις που έγιναν μετά τον ξυλοδαρμό της μιλώντας για δολοφονία χαρακτήρα. 

«Ο Λύτρας προσπάθησε να στρέψει την κατάσταση αλλού, βρέθηκε εκεί που βρέθηκε και προκάλεσε και στα παιδιά τους και στον εαυτό του και στην Σοφία και σε όλους, μεγαλύτερη ζημιά. Για να κάνει ζημιά στην Σοφία δεν λέει κανείς την αλήθεια και αυτό είναι το φοβερό».

Ο 52χρονος ποινικολόγος έμαθε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ο προγραμματισμένος πλειστηριασμός του ακινήτου του, στο Πάτημα Χαλανδρίου, όπου διαμένουν τα τελευταία χρόνια η πρώην σύζυγος με τα δύο παιδιά τους.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα αναμένεται να οδηγηθεί την Πέμπτη στο αυτόφωρο μετά από μήνυση της νυν συζύγου του ποινικολόγου, κατηγορούμενη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή.

Διαβάστε επίσης:

Κοζάνη: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από συνομηλίκους του για να τον ληστέψουν – Συνελήφθησαν οι δράστες και οι γονείς τους

Μαντάμ Ορτάνς: Βρέθηκε στην Κρήτη ο τάφος της θρυλικής γυναίκας

Κρήτη: 67χρονος τουρίστας έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου – Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 16:14