search
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 18:28
MENU CLOSE

Απίστευτο περιστατικό στο Νοσοκομείο Νίκαιας: Κρατούμενος κράτησε όμηρο συγκρατούμενό του – Τον απείλησε με γυαλί

26.06.2024 15:52
NOSOKOMEIO NIKAIA

Σε ομηρία εξελίχθηκε περιστατικό που διαδραματίστηκε στο νοσοκομείο Νίκαιας με πρωταγωνιστές δύο κρατούμενους που είχαν μεταφερθεί εκεί για εξετάσεις.

Σύμφωνα με το skai.gr, που αποκάλυψε το περιστατικό, τη Δευτέρα το πρωί γνωστός κρατούμενος καταδικασμένος για ανθρωποκτονία δικηγόρου, προχώρησε σε ομηρία ενός άλλου νοσηλευόμενου συγκρατούμενού του, με γυαλί που είχε αποσπάσει από το σπάσιμο υαλοπινάκων.

Οι εξωτερικοί φρουροί προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον κρατούμενο, ο οποίος βρισκόταν εκτός εαυτού και στη συνέχεια τον ακινητοποίησαν για να συλληφθεί από δυνάμεις της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν στο σημείο.

Για το περιστατικό μίλησε στο skai.gr ο πρόεδρος του σωματείου εξωτερικών φρουρών Βασίλης Κεφαλάς ο οποίος τόνισε τους κινδύνους όσον αφορά την ασφάλεια τόσο κρατουμένων όσο και πολιτών.

Επίσης, αποκάλυψε ότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν εξωτερικοί φρουροί σε άλλο θάλαμο νοσηλείας κρατουμένων βρήκαν επιμελώς κρυμμένα αυτοσχέδια σουβλιά κατασκευασμένα από κομμάτια σίδερου τα οποία κατασκεύασαν κρατούμενοι από την κάσα της μπαλκονόπορτας.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο-ντοκουμέντο από την παράσυρση της 17χρονης στη Λεωφόρο Αθηνών – Σε κρίσιμη κατάσταση η κοπέλα

Βόλος: Κατάλληλες για κολύμβηση οι παραλίες σύμφωνα με τις νέες μετρήσεις

Δίκη Folli Follie: Αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό στους πέντε ενόχους – Αύριο η απόφαση για τις ποινές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 18:24