search
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 18:20
MENU CLOSE

Τριήμερο με εναλλαγές στην κορυφή της τηλεθέασης

25.06.2024 20:03
TV-NEW
Πηγή: Unsplash

ΕΡΤ1, Alpha και Mega εναλλάχθηκαν στην πρώτη προτίμηση των τηλεθεατών το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Τα ματς του Euro καθώς η πρώτη φάση των ομίλων όδευε προς την ολοκλήρωση της, χάρισαν την μερίδα του λέοντος από την πίτα τηλεθέασης της Παρασκευή, αυτή του Σαββάτου πέρασε στον Alpha που παρά τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις με μεταδόσεις σε ΕΡΤ1 και ΕΡΤ3, κατάφερε με το μίγμα προγράμματος του να  έχει συγκέντρωση τηλεθεατών στη συχνότητα του εφάμιλλη με εκείνη που καταγράφει τις καθημερινές.

Την Δευτέρα έκανε δυναμικό comeback στην κορυφή το Mega, ενώ εντυπωσιακή αύξηση η Nielsen σημείωσε στο μερίδιο του ΑΝΤ1, συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες.

Το ΚυριακοΔεύτερο, το μερίδιο της ΕΡΤ3 προσέγγισε το 3% χάρη στις μεταδόσεις αγώνων του Euro οι οποίοι είχαν κοινή ώρα διεξαγωγής με εκείνων που «έδειχνε» η ΕΡΤ1.

Το Σαββατοκύριακο εξάλλου ήταν καλό για το Open το μερίδιο του οποίου και τις δύο ημέρες διαμορφώθηκε άνω του 5% και προσέγγισε το 6%.

Διαβάστε επίσης:

Κρίση στην Washington Post – Ξαφνικό κενό διαδοχής στην διευθυντική θέση

Έντι Μέρφι: Το «Shrek 5» θα κυκλοφορήσει το 2025

Τέλος και επισήμως για το καθημερινό φύλλο της «Αυγής»: Η ανακοίνωση του ΔΣ – Πώς κατέβηκε ο «διακόπτης», όλο το παρασκήνιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 18:17