search
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 18:25
MENU CLOSE

Τηλεθέαση από παραλλαγή ποδοσφαιρικής τριχρωμίας την Παρασκευή

25.06.2024 18:13
euro5-new

Στις προτιμήσεις των τηλεθεατών την Παρασκευή κυριάρχησαν τρία χρώματα. Το μπλέ το άσπρο και το κόκκινο. Η θέση τους ήταν διαφορετική και νοηματοδοτούσαν τα εθνικά χρώματα Ολλανδίας και Γαλλίας.

Η κάλυψη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των τρικολόρ και των ουράνιε, από την ΕΡΤ1,  στην τέταρτη φάση των ομίλων του Euro αναδεικνύοντας ισόπαλες Ολλανδία- Γαλλία ήταν το πρόγραμμα που είχε την υψηλότερη τηλεθέαση- και με διαφορά- από κάθε άλλο της ημέρας.

Η κλιμακούμενη κάμψη τηλεθέασης καθώς στο τέλος της εβδομάδας μεταβάλλονται οι τηλεοπτικής συνήθειες, οι οποίες επιπλέον επηρεάζονται από την καλοκαιρία, αποτυπώθηκε στις αποδόσεις των εκπομπών. Είναι ενδεικτικό πως το δεύτερο σε προτιμήσεις πρόγραμμα, η ελληνική κωμωδία «Τα κίτρινα γάντια» είχαν τηλεθέασης μόλις 4,9%. Διαφορά από το πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα 3,2%. Φαίνεται άλλωστε και στα απόλυτα νούμερα.

Ενδεικτικό επίσης είναι πως μεταξύ των δημοφιλέστερων της ημέρας ήταν τέσσερα προγράμματα με τηλεθέαση μικρότερη/ίση του 3,7% απόδοση η οποία λίγο καιρό νωρίτερα δεν εξασφάλιζε θέση στην 10άδα για κάποια εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Shifty Shellshock: Βρέθηκε νεκρός ο τραγουδιστής των Crazy Town με τη μεγάλη επιτυχία “Butterfly”

Χάος στην Κένυα: Διαδηλωτές εισέβαλαν στο κοινοβούλιο, απάντησε με πυρά η αστυνομία – Τουλάχιστον 10 νεκροί, πάνω από 50 τραυματίες (Photos/Videos)

Μπλόκο της Ρωσίας σε ευρωπαϊκά ΜΜΕ – Ποια ελληνικά media είναι στη «μαύρη λίστα» του Κρεμλίνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 18:24