search
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 16:24
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Κλείνει η εφημερίδα Metrosport – Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ

25.06.2024 21:34
METROSPORT

Το κλείσιμο της «Metrosport» ανακοίνωσε στην ουσία η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης του Ομίλου Metromedia Π. Ανδρώνης επιβεβαίωσε την πρόθεσή του στην ένωση ενώ έχουν ήδη ανακοινωθεί απολύσεις.

Μετά την ανακοίνωση για αναστολή του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας «Αυγή», λίγο αργότερα η ΕΣΗΕΜ-Θ επιβεβαίωσε ουσιαστικά πως κλείνει και η αθλητική εφημερίδα «Metrosport». Μάλιστα, γίνεται λόγος για απολύσεις εργαζομένων, για τις οποίες καλεί να ανακληθούν.

Η σχετική ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΜ-Θ για την εφημερίδα «Metrosport»:

Την πρόθεσή του να διακόψει την έκδοση της εφημερίδας Metrosport επιβεβαίωσε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ ο ιδιοκτήτης του Ομίλου Metromedia Π. Ανδρώνης.

Σε συνάντηση που είχε μαζί του σήμερα στην ΕΣΗΕΜ-Θ, το ΔΣ τόνισε στον κ. Ανδρώνη ότι οφείλει να εξαντλήσει κάθε διαθέσιμο μέσο ώστε:

Τυχόν διακοπή της έκδοσης να μην επιφέρει απομακρύνσεις επαγγελματιών δημοσιογράφων από τον Όμιλο Metromedia.

Να ανακληθούν οι απολύσεις συναδέλφων που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Οποιαδήποτε αναδιάρθρωση εφαρμοστεί στα ΜΜΕ του Ομίλου να μην προκαλέσει βλαπτικές μεταβολές στους όρους εργασίας των εργαζόμενων δημοσιογράφων.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις στον Όμιλο Metromedia σε συνεργασία με τους εργαζόμενους σε αυτόν, ώστε να διασφαλιστούν τα δικαιώματά τους».

Διαβάστε επίσης:

Απεργία την Τετάρτη στην Αυγή Α.Ε.

Αλεξανδρούπολη: 4χρονη τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση καγκελόπορτας

Συνελήφθη δημοσιογράφος της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία μετά από καταγγελία της συντρόφου του – Τέθηκε σε παύση η σύμβασή του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 16:22