search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 06:24
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα σύγκληση της ΚΟ για το εκλογικό αποτέλεσμα ζητούν Μαμουλάκης, Καραμέρος, Κεδίκογλου

25.06.2024 18:13
syriza-11

Νέα σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με αντικείμενο την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών, ζητούν με γραπτό αίτημά τους τρεις βουλευτές του κόμματος.

«Όπως είναι γνωστό, η συγκληθείσα Κοινοβουλευτική Ομάδα (Κ.Ο.) για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος διακόπηκε μετά την παρέμβαση του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του. Επανερχόμαστε, λοιπόν, με το εύλογο αίτημα για εκ νέου σύγκληση της Κ.Ο., με το ίδιο θέμα, ώστε να μπορέσουν και οι βουλευτές, σε κατάλληλη χρονική απόσταση από τις ευρωεκλογές, να εκφράσουν με ενάργεια και ψύχραιμη ματιά τις απόψεις τους για το εκλογικό αποτέλεσμα», σημειώνουν οι βουλευτές Χάρης Μαμουλάκης, Γιώργος Καραμέρος και Συμεών Κεδίκογλου.

Η επιστολή των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ:

Αξιότιμε Πρόεδρε, αγαπητέ Σωκράτη,

Όπως είναι γνωστό, η συγκληθείσα Κοινοβουλευτική Ομάδα (Κ.Ο.) για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος διακόπηκε μετά την παρέμβαση του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του. Επανερχόμαστε, λοιπόν, με το εύλογο αίτημα για εκ νέου σύγκληση της Κ.Ο., με το ίδιο θέμα, ώστε να μπορέσουν και οι βουλευτές, σε κατάλληλη χρονική απόσταση από τις ευρωεκλογές, να εκφράσουν με ενάργεια και ψύχραιμη ματιά τις απόψεις τους για το εκλογικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη προετοιμασία για τις μελλοντικές προκλήσεις και το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Είναι, άλλωστε, διαδικασία θεσμική και επιβεβλημένη, αυτονόητη για δημοκρατικά κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Με τιμή,
οι υπογράφοντες βουλευτές
Καραμέρος Γιώργος, Κεδίκογλου Συμεών Μαμουλάκης Χάρης».

Διαβάστε επίσης:

Σε μια κλωστή κρέμονται οι «Σπαρτιάτες» μετά από ακόμη δύο ανεξαρτητοποιήσεις – Μένουν «5»

ΣΥΡΙΖΑ: Βράζει στο παρασκήνιο – Δεν σηκώνουν άμεσα το γάντι οι «διαφωνούντες», σε πρώτο πλάνο οι αντιδράσεις για το «μαύρο χρήμα»

Υποκλοπές: Έντονη ανησυχία ΣΥΡΙΖΑ για τη μεγάλη καθυστέρηση στην έρευνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 00:53