search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 15:50
MENU CLOSE

Σάνεν Ντόχερτι: Η μάχη με τον καρκίνο και ο χωρισμός – «Αισθάνεσαι προδομένος και σαν κορόιδο»

25.06.2024 11:50
shannen-doherty-new

Για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο μίλησε η Σάνεν Ντόχερτι αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στο διαζύγιό της από τον Κερτ Ισβαριένκο.

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της, η 53χρονη ηθοποιός μίλησε επίσης για την εκπομπή της «Let’s Be Clear with Shannen Doherty», χαρακτηρίζοντας τη χρονιά που πέρασε «πολύ δύσκολη».

«Προφανώς, το διαζύγιο δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν αγαπούσες πραγματικά κάποιον. Και αγαπούσα τον άντρα μου. Και όταν πληγώνεσαι τόσο από τις πράξεις του που απλώς αισθάνεσαι προδομένος και σαν κορόιδο, είναι πραγματικά δύσκολο» είπε στη συνέχεια, αναφερόμενη στον χωρισμό της

«Το να περπατάω στο άγνωστο – Απλώς νιώθω ότι η ζωή μου ήταν άγνωστη εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, μεταξύ διαζυγίου και καρκίνου» ανέφερε, επίσης, η πρώην σταρ του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις θεραπείες της.

«Γίνεται πολύ αληθινό με έναν απίστευτα διαφορετικό τρόπο, γιατί δεν έχω ιδέα πόσο καιρό θα κάνω χημειοθεραπεία» είπε συγκεκριμένα για τη θεραπεία που απαιτείται για τον καρκίνο του μαστού του 4ου σταδίου, που αποκάλυψε πέρυσι ότι εξαπλώθηκε στα κόκκαλά της.

«Δεν έχω ιδέα αν θα είναι 3 μήνες ή αν θα είναι 6 μήνες ή αν μετά από 3 μήνες, δεν λειτουργεί, αν θα αλλάξουμε ξανά. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να προβλέψω. Δεν είναι κάτι που μπορούν να προβλέψουν οι γιατροί μου. Και είναι τρομακτικό» πρόσθεσε.

Τέλος, η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν νιώθει έτοιμη να μιλήσει με λεπτομέρειες για τον χωρισμό της, καθώς βιώνει ακόμα μια δύσκολη περίοδο σε μια στιγμή, μάλιστα, που ξεκινά νέα φάση στη μάχη της ενάντια στον καρκίνο.

«Περνάω διάφορα πράγματα. Και όταν θέλω να το μοιραστώ, θα το μοιραστώ» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Μέριλ Στριπ: Η κόρη της αποκάλυψε ότι είναι λεσβία και δημοσίευσε φωτογραφία με τη σύντροφό της

Χατζηανδρέου για Χρήστο Δάντη: «Μου έκανε πρόταση γάμου μέσα σε ελικόπτερο» (Video)

Μπουρδούμης για Γιώργο Ηλιάδη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα μοιράστηκε μαζί μου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 15:49