search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 22:42
MENU CLOSE

«Ο Παράδεισος των Κυριών»: Συγκλόνισε το φινάλε της σειράς – Οι αντιδράσεις στο Twitter (Video)

25.06.2024 09:12
seira-finale-new

Αυλαία έριξε χθες, Δευτέρα (24/6) «Ο Παράδεισος των Κυριών» έπειτα από δυο επιτυχημένες σεζόν της δραματικής σειράς του Alpha.

Οι ήρωες της ιστορίας βρήκαν την προσωπική τους λύτρωση ο καθένας μετά τις περιπέτειες και τα βάσανα που αντιμετώπισαν.

Ο Ντίνος αποφασίζει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την Αμαλία και να μετακομίσουν μόνιμα στην Αμερική. Ωστόσο, στο τέλος η νεαρή γυναίκα επιλέγει να παραμείνει στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα της.

Την ίδια, ώρα ο Σίμος βγαίνει εκτός ελέγχου και βρίσκεται σε ψυχολογικό αδιέξοδο. Παίρνοντας ένα όπλο στα χέρια του και θολωμένος από τις σκέψεις τρέχει να συναντήσει τη Βικτώρια στη φυλακή, προκειμένου να πάρει εκδίκηση για όσα δεινά του προκάλεσε στη ζωή του.

Εκεί βρίσκεται και ο Χριστόφορος, ο οποίος άθελά του γίνεται μάρτυρας μίας τραγικής και αιματοβαμμένης σκηνής. Ο Σίμος, αφού ξεκαθαρίζει όσα είχε για χρόνια κρυμμένα στην ψυχή του για τη Βικτώρια, πατά τη σκανδάλη και σκοτώνει μέσα στο ίδιο της το κελί. Αμέσως μετά στρέφει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονεί.

Η τελευταία σκηνή της σειράς μεταφέρει τους θεατές χρονικά στο σήμερα, στον Ιούνιο του 2024, με το πολυκατάστημα «Ο Παράδεισος των Κυριών» να έχει κλείσει, το καφενείο του Πασχάλη να έχει περάσει πια σε άλλα χέρια και τον Ντίνο να έχει φύγει από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών.

Το τέλος της σειράς συγκλόνισε τους τηλεθεατές, πολλοί από τους οποίους έσπευσαν στο Twitter προκειμένου να εκφράσουν τη συγκίνησή του αλλά και να συγχαρούν τους συντελεστές. Όσο για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, αποθεώθηκε για την ερμηνεία του.

Διαβάστε επίσης:

Μπέττυ Μαγγίρα: Η πρώτη της αντίδραση μετά την είδηση ότι σταματάει το «I Love ΣουΚου» (video)

Μαυραγάνη και Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ

Σταμάτης Μαλέλης: «Την ημέρα του θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου, ήμουν στο κοντρόλ και έκλαιγα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 22:38