search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 07:54
MENU CLOSE

Ο ναύαρχος Αποστολάκης σε γραμμή Κασσελάκη: «Ποιο κόμμα δεν έχει πάρει μαύρα; – Αν δεν του αρέσει του Σπίρτζη ας φύγει»

25.06.2024 12:22
apostolakis_2404_1460-820_new

Στη γραμμή που χάραξε ο Στέφανος Κασσελάκης με την ανάρτησή του το βράδυ της Δευτέρας και η οποία προκαλεί θύελλες στον ΣΥΡΙΖΑ συντάχθηκε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών το πρωί της Τρίτης, ο βουλευτής επικρατείας δικαιολόγησε απολύτως τον ισχυρισμό του κ. Κασσελάκη περί μαύρων χρημάτων σε κόμματα – κάτι που ερμηνεύτηκε και ως αιχμή για την προηγούμενη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: «Ξέρετε κάποιο κόμμα που δεν έχει πάρει μαύρα; Όλα τα κόμματα έχουν από ενισχύσεις φίλων και οπαδών. Το θέμα είναι πώς τα αξιοποιούν» είπε αρχικά και στη συνέχεια επιτέθηκε στον Χρήστο Σπίρτζη για τις συνεχείς δηλώσεις αμφισβήτησης στο πρόσωπο του κ. Κασσελάκη: «Αν δεν του αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασσελάκης μπορεί να φύγει. Ο Κασσελάκης δεν αμφισβητείται από κανέναν» διαμήνυσε.

Ο κ. Αποστολάκης άφησε και χοντρές αιχμές για τη στάση των διαφωνούντων στις πρόσφατες ευρωεκλογές, αλλά και για τον κομματικό μηχανισμό. Σχολιάζοντας πρόσφατη άτυπη ενημέρωση της Κουμουνδούρου κατά του πρώην υπουργού, με υπαινιγμούς ότι μπορεί να μην ψήφισε καν ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αποστολάκης είπε:

«Ακούω και γω να λέγεται ότι δεν ψήφισε, αλλά το θεωρώ χοντρό να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Σίγουρα όμως πολλοί δεν βοήθησαν στις εκλογές όσο θα έπρεπε και ο κομματικός μηχανισμός δεν λειτούργησε» σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

Διπλωματικές πηγές: Απολύτως απαράδεκτες οι απειλές κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας – Ελλάδα και ΕΕ στέκονται αλληλέγγυες

Μητσοτάκης-Ερντογάν την ίδια ημέρα στην Κύπρο

Οι προετοιμασίες για την αυριανή Κ.Ο της ΝΔ, τα ραντεβού στο Μάξιμου και το σενάριο Καραμανλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 07:53