search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 23:25
MENU CLOSE

Νοσοκομείο Ζακύνθου: Συνέλαβαν νοσοκόμα και τραυματιοφορέα μετά από επεισόδιο με τουρίστρια στα ΤΕΠ

25.06.2024 10:06
peripoliko new

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Ζακύνθου οδηγήθηκαν μια νοσοκόμα και ένας τραυματιοφορέας από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου του νησιού, μετά από επεισόδιο που προκάλεσε μια τουρίστρια.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος, καταγγέλλει ανεξήγητη βία από την αστυνομία κατά των υγειονομικών.

Αναλυτικά, σύμφωνα πάντα με το κ. Γιαννάκο, το Σάββατο 22/6/2024 6.30 π.μ. κλήθηκε η αστυνομία από τους υγειονομικούς των επειγόντων του νοσοκομείου, επειδή μία ξένη τουρίστρια προκαλούσε επεισόδια και απειλούσε τους πάντες.

Ωστόσο όταν κατέφθασε η αστυνομία: «Συνέλαβε δύο συναδέλφους μία νοσηλεύτρια και έναν τραυματιοφορέα και τους προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα.

Μάλιστα τον τραυματιοφορέα τον πέταξαν κάτω για να του περάσουν χειροπέδες. Τραυματίσθηκε από την ανεξήγητη βία των αστυνομικών.

Η αστυνομία κατάφερε με αυτή την ακατανόητη και περίεργη πράξη να αφήσει τα επείγοντα του νοσοκομείου ακάλυπτα από προσωπικό» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με τον ίδιο η κυβέρνηση ψήφισε διάταξη για την αυτεπάγγελτη δίωξη όσων προκαλούν βία, επεισόδια σε βάρος του προσωπικού και ασθενών στα νοσοκομεία.: « Τι και εάν έγινε κάτι τέτοιο. Η αστυνομία Ζακύνθου διέπετε από άλλους νόμους. Τι να πεις;» επισημαίνει ο κ. Γιαννάκος.

Σημειώνεται ότι μετά από τηλεφωνική παρέμβαση υπηρεσιακών παραγόντων του Νοσοκομείου, η νοσοκόμα και ο τραυματιοφορέας, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε επίσης:

Η 86χρονη από την Κεφαλονιά που μπήκε στα Γκίνες ως η γηραιότερη surfer

Σοκ στα Χανιά: 25χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του – Δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας

Εκπρόσωπος ΕΛΑΣ για 43χρονη δικηγόρο: H καταγγελία σε βάρος του ποινικολόγου είναι για εξύβριση και όχι για ξυλοδαρμό (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 23:24