search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 22:43
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Συνεδριάζει την Τετάρτη η Κ.Ο.  υπό τον Πρωθυπουργό – Για πρώτη φορά μετά τις ευρωεκλογές και τον ανασχηματισμό

25.06.2024 21:07
ko nd mitsotakis- new

Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας την Τετάρτη θα προεδρεύσει  ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11πμ.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους βουλευτές του κόμματός του μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, που έφεραν ανασχηματισμό και γκρίνια στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο κ. Μητσοτάκης, στη διάρκεια της παρέμβασής του:

-Θα προχωρήσει σε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

-Θα τονίσει ότι κυβέρνηση και κόμμα έχουν ως μοναδικό αντίπαλο τα προβλήματα των πολιτών και εκεί πρέπει να δοθούν οι μάχες το επόμενο διάστημα.

-Θα επισημάνει, εκ νέου, ότι οι πολίτες ζήτησαν περισσότερη δουλειά και λιγότερα λάθη, σε μία πορεία χωρίς υποκριτικές στροφές προς τα δεξιά, προς τα αριστερά ή προς το κέντρο, αλλά με κατεύθυνση μόνο μπροστά.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος και επισήμως για το καθημερινό φύλλο της «Αυγής»: Η ανακοίνωση του ΔΣ, σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι – Όλο το παρασκήνιο

Έντονη αντίδραση ΥΠΕΞ στην καταδικαστική απόφαση για Μπελέρη: «Επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες για το κράτος δικαίου στην Αλβανία»

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο ΠΑΣΟΚ: Στα «χαρακώματα» Δούκας – Ανδρουλάκης για την ημερομηνία της εκλογής, «πόλεμος» διαρροών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 22:38