search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 13:02
MENU CLOSE

Μύκονος: Βρετανίδα ραδιοφωνική παραγωγός χάθηκε στα σοκάκια του νησιού – «Δεν έχουν καν διευθύνσεις οδών!»

25.06.2024 16:01
mikonos-new

Τα παράπονά της για τα… σοκάκια της Μυκόνου, τα οποία δεν έχουν διευθύνσεις οδών, εξέφρασε μια Βρετανίδα ραδιοφωνική παραγωγός που χάθηκε στα σοκάκια του νησιού.

Η Τζάκι Ο’ Χέντερσον ανάρτησε βίντεο στο Instagram της, που τη δείχνει με μια φίλη της να περιπλανιούνται στα σοκάκια του νησιού, κρατώντας ένα κοκτέιλ στα χέρια τους. «Είναι τόσο όμορφα εδώ» λέει σε ένα από τα βίντεο. Ωστόσο, η ευτυχισμένη αυτή στιγμή πήρε μια περίεργη τροπή, όταν οι δύο γυναίκες διαπίστωσαν πως χάθηκαν στην προσπάθειά τους να φτάσουν στον προορισμό τους.

Δείχνοντας τα πανομοιότυπα σοκάκια της Μυκόνου, η ραδιοφωνική παραγωγός λέει: «Πώς τα πάμε; Καμιά τύχη;», με τη φίλη της να απαντά: «Το Google Maps λέει 3 λεπτά, εδώ και περίπου 15 λεπτά». «Ω Θεέ μου, ω Θεέ μου. Νομίζω ότι χαθήκαμε», λέει η Ο’ Χέντερσον. Η φίλη της τότε προσθέτει πως «το πρόβλημα είναι ότι κανένα από τα σοκάκια δεν έχει όνομα οδού, και αυτό μπερδεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα».

Συνεχίζοντας το βίντεο, η ραδιοφωνική παραγωγός δείχνει τρεις δρόμους, οι οποίοι είναι πανομοιότυποι, για να πείσει τους οπαδούς της. Ακολούθως, ρωτάει τη φίλη της: «Πώς θα είναι άραγε να ζεις σε ένα από αυτά τα μικρά σπίτια; Θα πρέπει να είναι τέλεια», με τη φίλη της όμως να συμπληρώνει: «Φαντάσου να είσαι μεθυσμένος, πώς θα βρεις ποιο είναι το σπίτι που μένεις;».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές σε Κάρυστο και Θήβα: Επιχειρούν και εναέρια μέσα – Υπό μερικό έλεγχο στο Μαρκόπουλο

Ηράκλειο Κρήτης: Φωτιά στη θέση Καρτερός – Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή

Χαλκιδική: Άγριο ξύλο σε γνωστό beach bar – Πετούσαν τραπέζια και μπουκάλια (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 13:02