search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 16:45
MENU CLOSE

Γρηγόρης Δημητριάδης: Καλείται ως μάρτυρας για τις υποκλοπές ή ως ύποπτος για τέλεση αδικημάτων διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ

25.06.2024 18:20
grigoris-dimitriadis

«Διαβάζουμε ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ανιψιός και πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη κατά την περίοδο εξέλιξης του σκανδάλου των παρακολουθήσεων, καλείται να καταθέσει ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αχιλλέα Ζήση, για την υπόθεση των υποκλοπών», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ο κ. Δημητριάδης, που είχε την ευθύνη της ΕΥΠ και που παραιτήθηκε λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της παρακολούθησης Ανδρουλάκη, που μοιράζει εξώδικα και μηνύσεις SLAPP όταν ΜΜΕ και δημοσιογράφοι ερευνούν τα πεπραγμένα του, που είχε υπό την θεσμική εποπτεία του γραφείου του την υπηρεσία πληροφοριών, δύο χρόνια μετά τις αποκαλύψεις που εξέθεσαν την κυβέρνηση και τη χώρα μας διεθνώς, καλείται ως μάρτυρας σε μια υπόθεση ή ως ύποπτος για τέλεση αδικημάτων;», διερωτάται η αξιωματική αντιπολίτευση.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως ο πρώην ο γενικός γραμματέας του Μεγάρου Μαξίμου, Γρηγόρης Δημητριάδης βρέθηκε στον Άρειο Πάγο για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης κλήθηκε να καταθέσει για το σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς διετέλεσε σε νευραλγική θέση για την υπόθεση στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Αχιλλέας Ζήσης, που διενεργεί την έρευνα για την υπόθεση των υποκλοπών, καλεί μάρτυρες προκειμένου να ολοκληρώσει την έρευνα του και να συντάξει το σχετικό πόρισμα, το οποίο θα υποβάλλει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη που θα αποφασίσει τελικά για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Σε μια κλωστή κρέμονται οι «Σπαρτιάτες» μετά από ακόμη δύο ανεξαρτητοποιήσεις – Μένουν «5»

ΣΥΡΙΖΑ: Βράζει στο παρασκήνιο – Δεν σηκώνουν άμεσα το γάντι οι «διαφωνούντες», σε πρώτο πλάνο οι αντιδράσεις για το «μαύρο χρήμα»

Υποκλοπές: Έντονη ανησυχία ΣΥΡΙΖΑ για τη μεγάλη καθυστέρηση στην έρευνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 16:45