ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 23:31
MENU CLOSE

Γιώργος Καραϊβάζ: Το έμβασμα που «δείχνει» τους ηθικούς αυτουργούς και τα απειλητικά τηλεφωνήματα στον δικηγόρο της οικογένειας - Αρχίζει αύριο η δίκη

25.06.2024 10:27

Τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, φαίνεται να «δείχνει» έμβασμα που αποκαλύπτεται, λίγες ώρες πριν την έναρξη της δίκης αύριο, Τετάρτη, 26/6/24.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στους λογαριασμούς των δύο προφυλακισμένων αδελφών βρέθηκε ποσό που προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ασφαλείς πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι ως καταθέτης φαίνεται εταιρεία που έχει την έδρα της σε χώρα της αλλοδαπής και ήδη έχει ζητηθεί η δικαστική συνδρομή, προκειμένου να αποκαλυφθεί ποιοι κρύβονται πίσω από το έμβασμα με το εξαψήφιο νούμερο.

Απειλητικά μηνύματα στον δικηγόρο της οικογένειας

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, που ανέλαβε καθήκοντα στη θέση του Απόστολου Λύτρα, αποκάλυψε ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα.

Παράλληλα επέκρινε το γεγονός ότι η δολοφονία του θεωρείται εργατικό ατύχημα ως ντροπή στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ.

Όπως ανέφερε ο Αντώνης Ξυλουργίδης, αύριο θα καθίσουν στο εδώλιο δύο άτομα που φέρονται ως φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας Καραϊβάζ χωρίς οι ίδιοι να έχουν ομολογήσει την εμπλοκή τους και χωρίς να έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα οι «εγκέφαλοι» της εκτέλεσης του δημοσιογράφου.

Η δίκη που αρχίζει αύριο συγκεντρώνει διεθνές ενδιαφέρον, καθώς και η ΕΣΗΕΑ έχει ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς του εξωτερικού.

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομείο Ζακύνθου: Συνέλαβαν νοσοκόμα και τραυματιοφορέα μετά από επεισόδιο με τουρίστρια στα ΤΕΠ

Η 86χρονη από την Κεφαλονιά που μπήκε στα Γκίνες ως η γηραιότερη surfer

Σοκ στα Χανιά: 25χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του – Δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 23:28
Exit mobile version