search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 16:01
MENU CLOSE

Γιάννης Παπαμιχαήλ για Γιώργο Ηλιάδη: Ο μυστικός γάμος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και η συνάντηση που δεν πρόλαβε να γίνει

25.06.2024 12:48
iliadis-aliki-papamichail-new

Στον πρόσφατο θάνατο του Γιώργου Ηλιάδη αναφέρθηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μέσω μιας ανάρτησής του στο Instagram.

Όπως είναι γνωστό, ο Κύπριος επιχειρηματίας και δημοσιογράφος υπήρξε σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον οποίο παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο εν λόγω κείμενο περιέγραψε τη γνωριμία τους μέχρι τον γάμο, το διαζύγιο και το τελευταίο αντίο που ο Γιώργος Ηλιάδης δεν πρόλαβε να πει όταν εκείνη ήταν άρρωστη στο νοσοκομείο.

«Σήμερα έφυγε από την ζωή ο Κύπριος επιχειρηματίας, δημοσιογράφος και δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Γιώργος Ηλιάδης. Η γνωριμία τους γίνεται τον Νοέμβριο του 1976 στο κέντρο “Σκορπιός” που διατηρούσε εκείνος στην περιοχή του Χίλτον και ο έρωτας μεταξύ τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Έζησαν μαζί για περισσότερο από πέντε χρόνια ένα μεγάλο και δυνατό έρωτα που επισφραγίστηκε τον Ιανουάριο του 1982 με γάμο στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης με ελάχιστους καλεσμένους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγο καιρό αργότερα χωρίζουν καθώς επιστρέφει στην Κύπρο λόγω σοβαρών οικογενειακών εκκρεμοτήτων, γεγονός που καταρρακώνει κυριολεκτικά την Αλίκη. Τα επόμενα χρόνια διατηρούν επικοινωνία και στις τελευταίες της στιγμές στο νοσοκομείο, τον καλεί για να τον δει για τελευταία φορά, όταν όμως καταφθάνει, εκείνη έχει ήδη “φύγει”. Στη φωτογραφία, καλοκαίρι του 1980 στο εξοχικό στο Θεολόγο όπου έζησαν πέντε υπέροχα και αξέχαστα και για τους δύο, καλοκαίρια» έγραψε ως λεζάντα σε μια κοινή τους φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης:

Σάνεν Ντόχερτι: Η μάχη με τον καρκίνο και ο χωρισμός – «Αισθάνεσαι προδομένος και σαν κορόιδο»

Μέριλ Στριπ: Η κόρη της αποκάλυψε ότι είναι λεσβία και δημοσίευσε φωτογραφία με τη σύντροφό της

Χατζηανδρέου για Χρήστο Δάντη: «Μου έκανε πρόταση γάμου μέσα σε ελικόπτερο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 15:59