search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 22:17
MENU CLOSE

Έντι Μέρφι: Το «Shrek 5» θα κυκλοφορήσει το 2025

25.06.2024 12:22
tainia-new

Μετά από 23 χρόνια που πέρασαν από την πρώτη ταινία, το «Shrek 5» πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Την αποκάλυψη έκανε ο Έντι Μέρφι, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στον Γάιδαρο (Donkey) στις ταινίες «Shrek» – όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι μια νέα ταινία είναι πράγματι στο στάδιο της παραγωγής, αλλά ότι μπορεί να υπάρξει ακόμη και ξεχωριστό φιλμ για τον Γάιδαρο.

«Ξεκινήσαμε να κάνουμε το Shrek 4 ή 5 πριν από 5 μήνες. Το έκανα αυτό, ηχογράφησα το πρώτο μέρος και θα το κάνουμε φέτος, θα το τελειώσουμε» ανέφερε ο Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής, προσθέτοντας:  «Ο Σρεκ έρχεται και ο Γάιδαρος θα έχει τη δική του ταινία. Θα κάνουμε λοιπόν μία ταινία Shrek και θα κάνουμε μία Donkey».

«Άρχισα να ηχογραφώ για την ταινία Shrek, νομίζω ότι θα κυκλοφορήσει το 2025 και θα κάνουμε την ταινία Donkey στη συνέχεια» δήλωσε, ερωτηθείς αν ηχογραφούσε και για τις δύο ταινίες ταυτόχρονα.

Το 2023, το Variety ανέφερε ότι η Universal εξέταζε μια πέμπτη ταινία «Shrek» με το αρχικό καστ των Μέρφι, Μάικ Μάγιερς και Κάμερον Ντίαζ, εκτός από ένα spinoff για τον Γάιδαρο.

Διαβάστε επίσης:

«The Gaza Project»: Τρομάζει ο αριθμός των δημοσιογράφων που σκοτώθηκαν καλύπτοντας τον πόλεμο στη Γάζα

ΜΜΕ: Αδιαφορούν για την πολιτική επικαιρότητα οι νέοι στην Ελλάδα

Μπέττυ Μαγγίρα: Η πρώτη της αντίδραση μετά την είδηση ότι σταματάει το «I Love ΣουΚου» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 22:16