search
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 16:06
MENU CLOSE

Ενδοοικογενειακή βία: Με κατάγματα στο πρόσωπο η σύντροφος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ

25.06.2024 23:53
xilodarmos_kakopoiisi_3110_1920-1080_new
credit: pixabay

Στο τμήμα της Ομόνοιας οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (25/6) ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του για ενδοοικογενειακή βία.

Η γυναίκα, επίσης δημοσιογράφος της ΕΡΤ, κατέληξε στο ΚΑΤ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, με κατάγματα στο πρόσωπο από τα βίαια χτυπήματα. Είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσά τους και, όπως είπε η 30χρονη στις Αρχές, είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της.

Μάλιστα, μετά την επίθεση σε βάρος της, ο δημοσιογράφος φέρεται να έστειλε απειλητικά μηνύματα στη σύντροφό του. Η γυναίκα πήρε βεβαίωση από το ΚΑΤ, υπέβαλε μήνυση εναντίον του και λίγο αργότερα ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί την Τετάρτη στον εισαγγελέα.

Η ΕΡΤ, αναφέρει η εταιρεία, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Ανακοίνωση μετά τη σύλληψη του δημοσιογράφου εξέδωσε η ΕΡΤ, στην οποία αναφέρει ότι παύεται η σύμβαση του συλληφθέντα δημοσιογράφου μέχρι να διελευκανθεί η υπόθεση από τη διακιοσύνη.

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη φωτιά στον Άγιο Βασίλειο Ρεθύμνου – Προσπάθεια να ανακοπεί η επέκτασή της νότια

Πρέβεζα: 6χρονος ανασύρθηκε από πισίνα ξενοδοχείου – Μεταφέρθηκε διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Πάτρας

Φωτιά στην Ύδρα: Στον ανακριτή Πειραιά την Τετάρτη οι 13 συλληφθέντες μέλη πληρώματος της θαλαμηγού – Τι λέει η εταιρεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 16:05