ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 23:49
MENU CLOSE

Εκπρόσωπος ΕΛΑΣ για 43χρονη δικηγόρο: H καταγγελία σε βάρος του ποινικολόγου είναι για εξύβριση και όχι για ξυλοδαρμό (video)

25.06.2024 09:05

Για την καταγγελία της 43χρονης δικηγόρου σε βάρος γνωστού ποινικολόγου, τοποθετήθηκε το πρωί της Τρίτης (25/6) η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Όπως έκανε γνωστό, προς το παρόν δεν έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία, ενώ από την πλευρά της η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου κάνει λόγο για συκοφαντίες.

Επίσης, η εκπρόσωπος της Αστυνομίας επεσήμανε ότι είναι πιθανόν, αφού παραδόθηκε η δικογραφία, να προσκομίστηκαν πρόσθετα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν το αδίκημα του ξυλοδαρμού σε δεύτερο χρόνο.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η 43χρονη γυναίκα φέρεται να πέρασε το κατώφλι του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας Πειραιά το βράδυ της 28ης Απριλίου 2024.

Στη 43χρονη δόθηκε κατάλογος φορέων ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η ίδια δεν εξέφρασε την επιθυμία για την εγκατάσταση panic button.

Επιπλέον δήλωσε πως δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ούτε σε ασφαλή χώρο φύλαξης.

Μάλιστα, η 43χρονη φέρεται να απέστειλε σχετική επιστολή-καταγγελία και στην ένωση ασκούμενων δικηγόρων στην οποία έκανε λόγο για κακές συνθήκες εργασίας (δουλειά 12-13 ώρες την ημέρα, χαμηλοί μισθοί) αλλά και για την επίθεση που δέχθηκε από τον δικηγόρο όταν διαμαρτυρήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Πυρκαγιές: Οι περιοχές υψηλού κινδύνου για σήμερα (25/6) – Δείτε τον Χάρτη Πρόβλεψης

Χρυσοχοΐδης: Χθες είχαμε 61 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία

Καιρός: Υποχωρεί σταδιακά η ζέστη – Βροχές στα βόρεια από Πέμπτη

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 23:48
Exit mobile version