search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 18:03
MENU CLOSE

Δημήτρης Σταρόβας: Σολάρει στην κιθάρα του μετά το εγκεφαλικό που υπέστη – «Αφού μιλάει η κιθάρα για σένα αγόρι μου!!»

25.06.2024 19:32
STAROBAS

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι αρκετά καλύτερα στην υγεία του μετά το εξιτήριο που πήρε από το Τζάνειο όπου νοσηλεύτηκε, λόγω του εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη τον Μάιο.

Μερικές μέρες μετά το βίντεο στο Instagram, στο οποίο μιλούσε για την περιπέτεια με την υγεία του ο μουσικός επανήλθε με νέα ανάρτηση.

Στο κλιπ που ανέβασε και πάλι μέσω Instagram, το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου, κατέγραψε τον εαυτό του να σολάρει με την κιθάρα του ένα κομμάτι. Όπως σημείωσε ο ίδιος, έπαιξε «έτσι κι έτσι», ωστόσο πλήθος αγαπημένων του ατόμων γνωστών και μη έσπευσαν να σχολιάζουν πόσο τον αγαπάνε και του ευχήθηκαν καλή ανάρρωση.

Από τους πρώτους που σχολίασαν το βίντεο, ήταν ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Χρήστος Δάντης και η Σμαράγδα Καρύδη.

«Αφού μιλάει η κιθάρα για σένα αγόρι μου!!» σχολίασε ο Μίλτος Πασχαλίδης ενώ οι υπόλοιποι «πλημμύρισαν» με καρδιές το κλιπ.

Το «ευχαριστώ» στην σύντροφό του και τους θαυμαστές

Πριν λίγες μέρες, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ανέβασε ένα κλιπ, που αρχικά φαίνεται ότι ακόμα έχει κάποιες δυσκολίες στην ομιλία του μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, όμως όπως είπε κάθε μέρα βελτιώνεται.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να γνωστοποιήσει ο ίδιος για την πορεία της υγείας του.

Ταυτόχρονα, με δάκρυα στα μάτια, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βρίσκονται δίπλα του όλο αυτό το διάστημα της σοβαρής περιπέτειας της υγείας του, κάνοντας ειδική αναφορά στη σύντροφο του «την Αννούλα μου».

«Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτεια μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι πως έχετε συνηθίσει αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στην ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται θα μας πάρει δύο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα σας φιλώ. Ευχαριστώ» είπε.

Όταν βγήκε από το νοσοκομείο

Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο, στις 29 Μαΐου, δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό. Με δάκρυα στα μάτια, ο Δημήτρης Σταρόβας απαθανατίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν επί ώρες έξω από το νοσοκομείο, ενώ δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση που έλαβε σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας του. Στη συνέχεια αρνήθηκε ευγενικά να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση και αποχώρησε με το αυτοκίνητο ενός φίλου του.

Διαβάστε επίσης:

Shifty Shellshock: Βρέθηκε νεκρός ο τραγουδιστής των Crazy Town με τη μεγάλη επιτυχία “Butterfly”

Η Τζένιφερ Λόπεζ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Γιάννης Παπαμιχαήλ για Γιώργο Ηλιάδη: Ο μυστικός γάμος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και η συνάντηση που δεν πρόλαβε να γίνει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 18:03