search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 14:27
MENU CLOSE

Αλεξανδρούπολη: 4χρονη τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση καγκελόπορτας

25.06.2024 18:59
ekav-new

Σοβαρά τραυματίστηκε ένα 4χρονο κορίτσι με καταγωγή από την Τουρκία πάνω στο οποίο έπεσε καγκελόπορτα σπιτιού που νοίκιασαν μέσω της πλατφόρμας Airbnb οι γονείς του για διακοπές στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με το Evros-news.gr, το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, με κρανιοεγκεφαλικές αλλά και κακώσεις στον πνεύμονα.

Διακομίσθηκε εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που οι γονείς του, όταν επιστρέφοντας από το μπάνιο στο σπίτι που νοίκιασαν μέσω του Airbnb, έπεσε πάνω του η καγκελόπορτα και το χτύπησε στο κεφάλι και το στήθος όπως οι ίδιοι είπαν.

Η κατάσταση του αυτή την στιγμή δεν είναι σοβαρή και γι’ αυτό οι γονείς ζήτησαν να υπογράψουν ώστε να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψουν στην χώρα τους και να συνεχιστεί η νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Κάτι που μπορεί να συμβεί ακόμα και σήμερα ή το αργότερο αύριο.

Διαβάστε επίσης:

Το είδαμε και αυτό: Ο Νίκος Ευαγγελάτος «ανέβηκε» στη θαλαμηγό που προκάλεσε τη φωτιά στην Ύδρα

Φωτιά στη Ναυπακτία: Παραλίγο ατύχημα με Canadair, ακούμπησε σε δέντρο κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης (Video)

Πυροσβεστική: 55 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα – Αναλυτική ενημέρωση για τα πύρινα μέτωπα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 14:27