search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.07.2024 15:26
MENU CLOSE

Παγώνη για Κόκοτα: «Σταθερή η κατάστασή του αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος μέχρι την ανάρρωση» (Video)

24.06.2024 17:45
kokotas-new

Η υγεία του Δημήτρη Κόκοτα που νοσηλεύεται από τις 28 Μαρτίου 2024 μετά από το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια προβών του J2US, παραμένει σταθερή έχοντας ακόμη κάποιες επιπλοκές με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να χρειάζεται πάρα πολύ χρόνο μέχρι την ανάρρωσή του, ανέφερε η Ματίνα Παγώνη σήμερα (24/06).

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ και τόνισε πως η κατάσταση της υγείας του ερμηνευτή συνεχίζει να είναι δύσκολη. «Είναι δύσκολα τα πράγματα, υπάρχει σταθερότητα στην κλινική του εικόνα, όμως η πορεία είναι δύσκολη και χρειάζεται χρόνος. Οι επιπλοκές αντιμετωπίζονται.

Ο οργανισμός του ανθρώπου είναι εκείνος που πρέπει να αντιδράσει για να βελτιωθεί η κατάσταση και καταφέρει ο άνθρωπος να πάει το συντομότερο δυνατόν στο σπίτι του», ανέφερε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Και συνέχισε: «Οι επιπλοκές υπήρχαν από την αρχή, καθημερινά γίνονται εξετάσεις για την πορεία της γνώσης του εγκεφάλου. Θέλει χρόνο για να αποκατασταθούν σιγά- σιγά τα προβλήματα».

Για το ενδεχόμενο μεταφοράς του Δημήτρη Κόκοτα σε κέντρο αποκατάστασης, η ίδια είπε: «Χρειάζεται να παραμείνει στη ΜΑΦ του νοσοκομείου και να παρακολουθείται από την ομάδα γιατρών που τον έχει αναλάβει. Δεν μπορεί να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης ακόμη, πρέπει πρώτα οι γιατροί να κάνουν κάποια απαραίτητα πράγματα για την βελτίωσή του».

Διαβάστε επίσης:

Καύσωνας: Έκτακτα μέτρα από την Τρίτη στον δήμο Αθηναίων 

Καιρός: Από τον καύσωνα σε… βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ωρωπό Αττικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.07.2024 15:25