search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 15:39
MENU CLOSE

Ο τιμοκατάλογος της ξαπλώστρας: Απαγορευτικό το κόστος για μία οικογένεια (Video)

24.06.2024 09:43
Untitled design (6)

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν όσοι επιλέγουν να κάνουν το μπάνιο τους σε κάποια οργανωμένη παραλία της Αττικής.

Στις παραλίες του Αλίμου τις καθημερινές το σετ της ξαπλώστρας κοστίζει 17 ευρώ, με είσοδο 8 ευρώ το άτομο, ενώ το Σαββατοκύριακο η τιμή της ξαπλώστρας ανέρχεται στα 22 ευρώ με είσοδο 10 ευρώ το άτομο.

Στο Πόρτο Ράφτη τις καθημερινές το σετ ξεκινάει από 10 ευρώ με είσοδο 5 ευρώ το άτομο και το Σαββατοκύριακο η τιμή του σετ ανέρχεται στα 15 ευρώ με είσοδο 7 ευρώ το άτομο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικoύ σταθμού Mega.

Όπως λένε οι λουόμενοι, ένα μπάνιο στην παραλία για μία τριμελή οικογένεια αγγίζει περίπου τα 60 ευρώ, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να επιλέγουν πετσέτα στην άμμο.

Ενώ αν κάποιος θέλει να μείνει στην παραλία και να απολαύσει το ποτό του δίπλα στο κύμα, η απόλαυση αυτή θα του κοστίσει επίσης ακριβά, αφού η τιμή για ένα κοκτέιλ κυμαίνεται από 13 μέχρι 16 ευρώ ενώ για μία μπύρα θα κληθεί να πληρώσει από 7,5 μέχρι 10 ευρώ.

Με τη θερμοκρασία να χτυπάει «κόκκινο» από τις πρώτες εβδομάδες του καλοκαιριού και τη θάλασσα να είναι μονόδρομος, οι ελεύθερες παραλίες, όπως φαίνεται είναι η μόνη λύση για πολλές οικογένειες.

Διαβάστε επισης

Καιρός: Αγίου Πνεύματος με 39άρια και υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς – Πότε θα πέσει η θερμοκρασία

Γύθειο: Κολυμπούσε και πέθανε στη θάλασσα

Φωτιά στην Ύδρα: Απολογούνται την Τετάρτη οι 13 συλληφθέντες του σκάφους «Περσεφόνη» – «Την κοπάνησαν γοργά γοργά. Ίσως επειδή είναι επώνυμοι από το Καζακστάν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 15:39